Kövess minket

Bulvár

Kid Cudi-nak elege van a homofób kommentekből

Megosztva

Kid Cudi besokallt a homofób kommentektől.

A rapper szombaton Twitteren reagált a szexualitásával kapcsolatos online találgatásokra, mondván, még azt sem tudja kimutatni, hogy boldog, legalábbis anélkül, hogy valaki ne nevezné melegnek.

Tudjátok, mi az őrület, ami tényleg megkérdőjelezi bennem azt a világot, amiben élünk?Amikor felteszek egy képet magamról mosolyogva az Instára, és őrült kommentek árasztják el az oldalamat sértegetésekkel, megkérdőjelezve a szexualitásomat” – kezdte. „Nagyon rosszul érzem magam miattatok, ember. Szomorú ez az egész. Már nem is lehet mosolyogni, meg boldognak lenni.

Cudi szerint a homofóbok egész élete szánalmas és nyomorult lesz, ha így látják a körülöttük lévő világot.

Egy másik tweetben a rapper arról írt, hogy lehet a kommentárok nem mind komolyak és vannak, akik csak hülyülnek vele, de egyszerűen elege van, míg egy másik posztban elmesélte, hogy az apja nagyon szigorú volt velük gyerekkorában és felnőttként megfogadta, hogy nem hagyja, hogy mások megmondják miként élje az életét.

A rapper szexualitását amúgy azóta feszegetik bizonyos fanok, mióta a rapper többször is női ruhában jelent meg nyilvános rendezvényeken.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés