Kövess minket

Hiphop

Kifújolták Drake-et Tyler The Creator Camp Flog Gnaw fesztiválján

A közönség nem őt, hanem Frank Oceant várta meglepetésvendégnek

Megosztva

Forrás:

Tyler The Creator saját elgondolású Camp Flog Gnaw fesztiváljára egy giga-megleptésfellépőt lebegtettek be, így az emberek jogosan várták felajzva, hogy Earl Sweatshirt, Juice WRLD és Yasiin Bey után jöjjön a bumm. Mivel az utóbbi hetekben Frank Ocean nem várt aktivitással dobálja ki az új számait, a legtöbben a Tyler The Creatorrel hatalmas barátságban lévő énekest várták a pódiumra, mint meglepetés visszatérőt. A közönség már készen is állt, hogy egy emberként ordítsa a Self Controlt a Pitchfork szerint az évtized legjobb albumát kiadó előadóval, amikor visszakézből kaptak egy csúnya fonákot, méghozzá egyenes Kanadából: egy szakállas rapper/énekes állt ki, valami Drake, hogy a Started from the Bottom című számával sokkolja a teljesen felkészületlen közönséget. A csalódottságuknak jócskán hangot is adtak fütyülés és ordibálás képében, Drake 9 számig volt a színpadon, a showja pedig a Wu-Tang Foreverig bírta. A szám végeztével elmondta, hogy a közönség miatt van ott és ha ők akarják, akkor folytatja az előadást, de ehhez szükséges a tömeg megerősítése is. A válasz? Rengeteg No! bekiabálás, We Want Frank skandálás és fütyülés.

Lentebb látható, ahogy Drake-kel megesik a nem mindennapi eset és lezárja a showt az előbb említett trackkel.

[vembed youtube=”8ojS2fZKPWQ” ]Talán Drake csillaga lehullóban van? Vége a kanadai rapper regnálásának? Visszatér a boom-bap és az énekelve rappelés örökre kitörlődik a hip-hopból, hogy az old school hangzások reneszánszát éljék és újra divatba jöhet a bőgatya Timberlanddel és XXXL-es fehér pólóval? Lehetséges? Aligha. A szervezők picit benézték, hogy míg Drake a pop-rap jelenlegi legnagyobb alakja, a Camp Flog Gnaw fesztivál közönsége nem kifejezetten az ilyen mainstream vonalért, mindinkább a picit experimentálisabb, különc, periférikus hangzásokért vannak oda. Ezt Tyler is megerősítette egy tweet-özönben, valamint elmondta, hogy a fanok egyszerűen seggfejek voltak és úgy néz ki hiba volt a világ egyik legnagyobb sztárját elhozni meglepetésvendégnek – szívszorító irónia.

Forrás:

Tyler még a twitter bio-ját is megváltoztatta embarrassed by fans right now szövegre, miszerint szégyenben érzi magát a közönség miatt. A tweetjei között még olyanokat is olvashatunk, hogy mennyire sajnálja az Odd Future rapper, hogy épp a Hotline Bling jött volna a Drake koncerten mielőtt levonult Champagne Papi, mert az az egyik kedvence tőle és mivel nem hallhatta élőben, kénytelen lesz a zuhany alatt veretni majd. Továbbá, elmondása szerint az első sorban egy totál vörös fejű, könnyekkel küzdő csaj puszta dühből ordította felé, hogy What the fuck is this shit?!, amire ő inkább villámgyorsan elfordította a fejét, ezzel még jobban kiakasztva a csajt.

Drake egy Instagram posztban reagálta le a történteket. Poénkodva bedobta, hogy 10 éves szerződést kötött a Camp Flog Gnaw fesztivállal, szóval, akik kifütyülték, azoknak muszáj lesz elviselniük minden évben, míg kb. 30 évesek nem lesznek.

[instagram]B4vx-DFgz8O[/instagram]
(RollingStone ; TMZ ; Tyler Twitterje)


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés