Kövess minket

Film

Kiszivárogtattak két sikerfilmet

Tarantino őrjöng.

Megosztva


Mostanában egyre gyakrabban kerülnek lemezek és filmek olyan illetéktelenek kezébe, akik azonnal töltik fel az internetre. Ez a készítők számára hatalmas kudarc, ugyanis több millió dollártól is eleshetnek egy-egy ilyen baki miatt. Így járt most két nagyon várt sikerfilm is.

Tarantino Aljas nyolcasát több millió rajongó várja szerte a világon. Amerikában december 25-én lesz a bemutatója, ám valaki nem bírt addig várni, és a teljes filmet jó minőségben feltöltötte több torrent oldalra is. Így járt az Oscar esélyes A visszatérő is, amelyben Leonadro DiCaprio szerepel. Hogy lehetséges ez? Nos, mielőtt egy díjátadóra kerülne sor, a filmakadémia tagjai kapnak egy-egy példányt a filmekből, hogy otthon, kényelmesen a kis karosszékükben megnézhessék őket. Ezeket screeneknek hívják, és érdekes módon minden évben ezekből felkerül egy-két jobb mű az internetre.

Tarantino annyira nem volt boldog a hír hallatán, hiszen az Aljas nyolcast szánta a western nagy visszatérésének. A két nagy produkció mellett Sylvester Stallone is foghatja a fejét, ugyanis a Rocky filmeknek szánt folytatás, a Creed is letölthető már, annak ellenére, hogy sok európai országban még nem mutatták be. Meg kéne válogatni a filmakadémia tagjait!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés