Kövess minket

Aztaa

Kokaint evett a kutya a BBC dokumentumfilm forgatásán, majd megölte az interjúalanyt

Aki egyben a gazdája volt.

Megosztva

Forrás:

Itt egy józanító sztori droghasználóknak, akik harci kutyát tartanak otthon: egy Staffordshire Bull Terrier megölte gazdáját, miután bezabált egy csomó crack kokaint, tette mindezt pont egy dokumentumfilm forgatás közben. 

Mario Perivoitos, 41 éves IT-s, a BBC stábjával forgatta épp a Drugs Map Britain nevű műsort, mikor megtörtént a tragédia. A férfi egy kokainos este után 22 órakor ért haza, de egyszer csak rosszul lett, és epilepsziás roham tört rá. A kutya, akit amúgy Major-nek hívnak, ekkor ugrott rá az ágyon fekvő férfi nyakára, és arcára, akin már az sem segített, hogy a BBC stábja a segítségére sietett. Perivoitos nem sokkal a kórházba szállítás után meghalt.

A stábtagok még vagy fél óráig össze voltak zárva a bevadult állattal, mivel a rendőrök a kiérkezésük után 10 percen át próbálták feltörni a nagyon keményen zárt lakásajtót. Az állattoxikológus, Nicholas Carmichael beszámolója szerint, a kutyában a határérték nyolcszorosát találták meg, a kokain mellett pedig morfiumot is kimutatott a teszt.

Majort az eset után elaltatják.

(Independent)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés