Kövess minket

Aztaa

Közel másfél millióan rohannák le az 51-es körzetet, hogy meglessék a rejtegetett űrlényeket

A legújabb poénnak Lil Nas X sem tudott ellenállni, klipet készített belőle

Megosztva

Forrás:

2019. szeptember 20-ra hirdették meg a Storm Area 51, They Can’t Stop All of Us elnevezésű Facebook eseményt, amelynek az a célja, hogy minél több ember összegyűljön, majd lerohanják a híres 51-es körzetet, ahol reményeik szerint földönkívülieket fognak találni. Az esemény leírása is a cél egyszerűségét, de nagyszerűségét tükrözi: Az 51-es körzet Földönkívüli Központjának turista bejáratánál találkozunk és megszervezzük a bejutásunkat. Ha úgy futunk, mint Naruto, akkor gyorsabbak leszünk a töltényeknél. Lássuk azokat a földönkívülieket! Az esemény olyan magaslatokba tört, hogy már saját honlapja van, ahonnan a forradalom saját merch pólóját lehet megrendelni – a Túléltem az 51-es körzetet és Kibaszottul szeretem a földönkívülieket, valamint ehhez hasonló feliratú pólókért katt ide.

A pranknek indult esemény hamar mémhullámot gerjesztett és a legkreatívabb módon dolgozták át a sztorit, amelynek köszönhetően mostanra 1.4 millió résztvevője van. Ezt a mennyiségű visszaigazolót – meg a megnövekedett médiafigyelmet, pl. hírül adta a CNN is – pedig már a hivatalos szervek sem hagyhatták szó nélkül, így az amerikai légierő kiadott egy hivatalos közleményt, amiben felhívja a lelkes UFO-rajongók figyelmét, hogy az 51-es körzet bizony egy szigorúan őrzött katonai kiképzőközpont, amit rendkívül veszélyes lenne megrohamozni, mivel az Egyesült Államok légiereje mindig készen áll, hogy megvédje Amerikát. Azt mégsem mondhatják, hogy le fogják lőni őket! Az már más kérdés, hogy mennyire számoltak Scully-ék a résztvevők Naruto futásával, akik a golyókat lehagyva fogják meglesni, ahogy Alf és E.T. épp egy Alien vs. Predator iszapbirkózásra fogadnak.

Az amúgy is kellően abszurd esemény indítékával könnyű azonosulni, hiszen ki ne szeretné annyi konteó, doku-film és megkerdőjelezhetően valós cikk, videó, „feltáró bizonyíték” után végre megtudni az igazat, a saját szemével látni, hogy mi folyik a kultikus 51-es körzetben? Esetleg egy fasza alien fegyverrel vagy három mellű barátnővel szeretne távozni a helyszínről. A kellő táptalaj tálcán volt kínálva a jobbnál-jobb mémeknek, azok pedig lavinaként áramlanak az emberek Instagram és Facebook feedjén. Íme közülük néhány.

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

A WTF-cunaminak még nincs vége, hiszen a hip-hop legújabb gigaslágerét kitermelő, frissen coming outolt Lil Nas X legfrissebb Old Town Road remixéhez egy momentumot tökéletesen meglovagoló animációs klip készült: a rapper és a remixben szereplő Young Thug, Billy Ray Cyrus és Mason Ramsey együtt ügetnek be a szigorúan őrzött erődítménybe és miután az őrök maguk alá hugyoztak félelmükben, high-tech motort, quadot és fuxot kapnak az újdonsült alien spanjaiktól. Gyors emlékeztető: Mason Ramsey a yodeling kid néven elhíresült, jelenleg 12 éves srác, aki egy Walmartban előadott énekének köszönheti lemezszerződését és későbbi egyetemi tanulmányait.

[vembed youtube=”aA7xDP9sQzk” ]Nincs más hátra, mint kivárni, hogy még több millióan csatlakozzanak az eseményhez, eljöjjön szeptember 20 és lerohanják a körzetet, majd megnézni, hogy az önző és gátlástalan amerikai kormány milyen jó fej UFO-kat és vadabbnál vadabb X-aktákat rejtegetett eddig előlünk – vagy a kiszabadítva a idegeneket eljön az apokalipszis, 50-50 százalék.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés