Kövess minket

Hiphop

Közülük kerül ki a fiatal Han Solo

Egyre nagyobb az érdeklődés!

Megosztva

harrison ford han solo

Amióta kiderült, hogy Han Solo kap egy külön előzmény filmet, elkezdődtek a találgatások, hogy vajon kit szánnak majd a szerepre. Harrison Ford már kicsit öreg lenne ahhoz, hogy eljátssza a karaktert, ezért a produkció rendezői elkezdtek keresgélni. Három jelöltre szűkítették a jelentkezőket, akik közül hamarosan kiválasztják Chewbacca társát.

Tehát akkor dobpergés! Han Solo az alábbi három fiatalember közül fog kikerülni: Alden Ehrenreich, Taron Egerton és Jack Reynor. Elsőre lehet semmit nem mond a nevük, pedig már mindhárman szerepeltek hollywoodi szuperprodukciókban. Ehrenreichet a Coen testvérek új filmjében, a Ave, Cézár!-ban láthattuk, Egerton Tökiként jelent meg a Kingsman: A titkos szolgálat című filmben, Reynor pedig Michael Fassbender mellett tűnt fel a Machbeth-ben.

A Disney közzétett egy nyolcas listát a jelöltekről, amelyben még olyan színészek szerepeltek, mint Scott Eastwood, Clint Eastwood fia, vagy Miles Teller, a Whiplash sztárja. Bárhogy is döntenek a készítők, aki megkapja Han Solo szerepét, az egy életre beírja magát a filmtörténelembe.Ti kire voksolnátok?

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés