Kövess minket

Bulvár

Lady Gagával a szexuális zaklatás ellen

Jó cél érdekében bármit!

Megosztva

A kollégiumokban, főiskolákon egyre gyakoribbak a szexuális zaklatások. Általában a fiúk (de van, hogy a lányok is) kihasználják a helyzetüket, erejüket, és tiltakozás ellenére is megpróbálnak több-kevesebb sikerrel szexuális kapcsolatot létesíteni társaikkal, akik megbíznak bennük. A helyzet annyira elfajult Amerikában, hogy ezt már a Fehér Házból sem nézik jó szemmel. Muszáj volt valamit cselekedni.

Sajnos nagyon kevesen vannak a tudatában annak, hogy milyen könnyen lehetnek ők is áldozatok. Az It’s On Us (Rajtunk áll) nevű kampány keretein belül arra szeretnék megkérni a főiskolák diákjait, hogy sajátos módon dolgozzák fel Lady Gaga Til It Happens To You c. számát.

Legfőképpen acapella verzióban szeretnék hallani az énekesnő zenéjét, de bármilyen megoldásra vevők a szervezők, csak az a lényeg, hogy végre tudatosuljon minden diákban, hogy a szexuális zaklatás folyamatos terjedése igen is egy komoly probléma.

A legjobbak komoly nyereményben részesülhetnek, ugyanis skype-olhatnak a Pentatonix nevű acapella csoporttal, részt vehetnek egy, a 16-szoros Grammy-díjjal jutalmazott David Foster óráján és videó chatelhetnek Bonnie Greenberggel és Trudy Greennel, akik mindketten zenei menedzserek.

[vembed youtube=”ZmWBrN7QV6Y” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés