Kövess minket

Aztaa

Legénybúcsú miatt landolt a gép

MI AZ, HOGY NINCS TÖBB ALKOHOL?

Megosztva


A legénybúcsúk általában nem absztinenciáról szólnak. A leendőbeli férj ilyenkor még bulizik egy utolsót a barátaival, hol több, hol kevesebb sztriptíz táncos kíséretében egy szórakozóhelyen, vagy a négy fal között. Ez teljesen normális, azonban az, hogy pár ittas legénybúcsús miatt egy csomó utas szívjon, az nem.

Az Angliából Pozsonyba tartó Ryanair járat személyzete nem volt éppen boldog, amikor több erőszakos fiatal miatt meg kellett szakítaniuk az útjukat, és kényszerleszállást kellett végezniük Berlinben. A srácok állítólag azért akadtak ki, mert nem kaptak több alkoholt, és hát egy legénybúcsú akkor már nem is legénybúcsú, ha legalább a vőlegény nem matt részeg. A hat fiatalt leszállították a gépről, majd a többi utassal folytatták útjukat Pozsonyba.

Az ittas fiatalemberek nem úszták meg egy laza enyje-bejnyével, fejenként 25 ezer euróba (körülbelül 8 millió forint) került a kis kiruccanásuk, és akár polgárjogi pert is indíthatnak ellenük. Felejthetetlen este volt a számukra, az már biztos!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés