Kövess minket

Aztaa

Legyél háziorvos évi 75 millióért

Két éve keresnek valakit az álomállásra.

Megosztva

Három hónap fizetett szabadság, nem kell dolgozni se hétvégén, se éjszaka. Mindenki ilyen álomállásra vágyik, azonban Új-Zélandon két éve keresik a tökéletes munkaerőt.

Az ok nem más, mint az, hogy Tokora a világ végén van. Az Északi-szigeten található város tényleg nagyon messze van mindentől, viszont szükség lenne még egy háziorvosra, ugyanis a 61 éves Alan Kenny jelenleg egyedül kezel 6000 beteget. „Tavaly azt hittem már, hogy lesz megfelelő jelölt, de sajnos nem sikerült senkit találni, úgyhogy le kellett mondani a nyaralásom. Idén valószínűleg ugyanez a helyzet fog előállni.” – nyilatkozta az orvos.

Nem megerőltető a munka, reggel fél 9-től kell dolgozni este hatig, igaz, az ebédszünetet gyorsan kell elintéznie az új orvosnak, mert ez nem tartozik bele a munkaidőbe.

Dr. Kenny elég rossz helyzetben van, mert 4 hónapja még csak egy önéletrajzot sem kapott, pedig már nagyon szeretne maga mellé egy társat. A nagypapa korú férfi már nem lakik a szigeten, átköltözött a népesebb és közelebbi Cambridge-be, azonban mivel 30 éve ő az orvos Tokorrán, nem szerette volna feladni a betegeit. Valaki nem szeretné elvállalni?

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés