Kövess minket

Hiphop

„Lenyúltad a stílusom, szóval lenyúltam a csajod” – rappelte A$AP Rocky, de kire gondolhatott?

Megosztva

A$AP Rocky több embernek is beszólt a hétvégi Rolling Loud Miami fesztiválon lenyomott headliner koncertjén.

A rapper, akinek idén érkezik a Don’t Be Dumb című negyedik stúdióalbuma, három kiadatlan zenét is előadott, az egyikben pedig ez a sor hangzott el:

“First you stole my flow, so I stole your bitch/Then you stole my style, I need at least like 10 percent/ All due disrespect, I hope you take offense!”

Rocky tehát arra utalgat, hogy valaki a szcénából lenyúlta a flowját, ezért ő cserébe lenyúlta a csaját, mire jött a válaszlépés és a stílusát is lekopizta az illető. A rapper nem nevezte meg kire gondol, így egyesek szerint nem kell túlgondolni a dolgot, míg mások azt gondolják, az utalás nem is lehetne egyértelműbb, Travis Scott volt a címzett.

Rocky eddig egyszer sem beszélt nyilvánosan a mémről, miszerint Scott benyúlta a stílusát, eddig mindig diplomatikusan fogalmazott, ha mondjuk feljött a téma egy interjú során. Egy Drink Champs beszélgetésnél például azt mondta, hogy látja a hasonlóságokat, de nem sértődött meg ezen. Most viszont könnyen lehet, hogy odaszúr egyet kollégájának az új albumon. A bizonyos benyúlt „csaj” a szövegben pedig nyilvánvalóan Rihanna, akit 2015-ben még Travis karjaiban fotóztak.

Nem ez volt amúgy az egyetlen beef Rocky koncertjén. A 2016-os „Telephone Calls” szövegét kicsit updatelte és beszólt rajta A$AP Barinak és testvérének Ian Connornak, akiket korábban szexuális zaklatással és nemi erőszakkal vádoltak meg.

Connor a diss után rá is írt Rocky-ra, hogy ez mi volt, mire a rapper tagadta, hogy bármi baja lenne vele, szerinte Connornak nem kéne magára vennie ezt.

A$AP Rocky új albumának nincs fix megjelenése dátuma, eddig két dalt hallhattunk róla, a „Same Problems?„-t, és a „RIOT„-ot, utóbbit alább lehet újrahallgatni.

(Complex, TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés