Kövess minket

Bulvár

Letartóztatták Nicki Minaj-t drogbirtoklásért Amszterdamban, miközben épp élőzött

Megosztva

Nicki Minaj-t letartóztatták szombaton Amszterdamban, mert állítólag drogot találtak nála – annak ellenére, hogy az énekesnő többször is hangsúlyozta, hogy nincs nála csempészáru, az Instagram Live felvételek szerint, amelyeket az incidensről posztolt.

Az egyik tisztviselő azt mondta, hogy őrizetbe akarják venni a rappert, mert „drogot hordott magánál” – derült ki a videóból. „Én nem megyek be. Ügyvéd jelenlétére van szükségem” – válaszolta az előadó. Nicki épp angliai koncertjére tartott, a rendőrök amúgy segítőkészek voltak, azt mondták Minaj-nak, hogy ha velük jön, akkor segítenek időben odaérni a koncertjére. „Ó, szóval le vagyok tartóztatva?” – kérdezte a rapper, miközben a rendőrök többször is felszólították, hogy hagyja abba a filmezést.

Nicki az X/Twitter oldalán írt az ügyről, állítása szerint füvet találtak a csomagjában, aminek erősségét és mennyiségét vizsgálja épp a rendőrség. Az eset még jelenleg is tart, Nicki legutóbbi posztja szerint továbbra sem engedték az útjára, és arra kérik, hogy írjon alá a rendőrségen egy papírt, amiben azt vallja, hogy nem az övé a drog, amit találtak nála, hanem a biztonsági embereié.

Nicki-nek Manchesterben lenne ma koncertje az új albumturnéjának részeként, egyelőre kérdéses, hogy oda fog-e érni, és hogy mennyi időt kell a rendőrségen töltenie.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés