Kövess minket

Bulvár

Letörölték Blueface Instagram oldalát, a rapper 6ix9ine-t hibáztatja

Megosztva

Szintet lépett a Blueface és Tekashi 6ix9ine között kialakult online háború, miután törlésre került a kaliforniai rapper Instagram oldala.

A beef előző héten kezdődött, mikor Blueface beújított egy New York-i ékszerész brand, a NYC Luxury logóját tartalmazó tetoválást, méghozzá egyenesen a fejére. Az internet egy része nem bírta ki nevetés nélkül, az oltogatásba pedig Tekashi is becsatlakozott, kiemelve, hogy Blueface biztos csomó pénzzel tartozik nekik, és most így próbál törleszteni. “6ix9ine, nagyon erőlködsz, hogy releváns maradhass” – válaszolta vissza Blueface egy kommentben, és innentől nem volt megállás, jött Tekashitól egy paródiavideó, majd Blueface vágott vissza azzal, hogy 69 nőverő.

2021-ben már megtanulhatta volna mindenki, hogy 6ix9ine-nal teljesen felesleges vitába szállni, hisz a rappert a trollkodás élteti, de Blueface-hez nem igazán ért el ez az üzenet, így aztán azzal folytatta, hogy kihívta egy boxmeccsre Tekashit. Az adok-kapok vége az lett, hogy az Insta felfüggesztette Blueface fiókját, 6ix9ine pedig gőgösen győzelmet hirdetett. „Most hogy fogja promózni a bunyóját?” – írta 69 egy kommentben a hírre, hogy eltűnt Blueface közösségi oldala.

Blueface Twitteren reagált az egészre, állítása szerint 6ix9ine megsértődött a posztjain, ezért jelentette őket az Instagramnak, és ezért függesztették fel a fiókját. „Ember azt csinálta, amit a patkányok szoktak, megint köpött” – írta Blueface, aki abban reménykedik, hogy hamarosan visszakapja az IG oldalát, eme cikk írásakor ez viszont még nem történt meg.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés