Kövess minket

Hiphop

Lil B azon gondokozik, hogy a hírhedt átkát ráteszi a koronavírusra

BasedGod mindenkinek jót tenne, de egyelőre még vár!

Megosztva

Forrás:

Lil B lehengerlő munkamorálján kívül egy másik kiemelkedő fegyvert tart még az arzenáljában: a BasedGod átkot. BasedGod igazából Lil B alteregója és másik művészneve, viszont az ő átka nem holmi kezdő cigány átkos hókuszpókusz – igazibb, mint a Stephen King regényre épülő Sorvadj El! filmnek a rontásai. Tények:

  • Megátkozta Kevin Durant ex-MVP játékost és csapatát, amikor a kosaras leszólta a művészetét. BasedGod rontása miatt Durant sosem nyert az Oklahoma City Thunder csapatával bajnoki címet, holott jobbnál jobb játékosokkal volt körülvéve, pályafutását pedig ekkoriban még sérülés is megtörte.

  • James Harden szintén nem nyert még bajnoki címet, miután ellopta a rapper főzős táncmozdulatát ünneplésének védjegyéhez, ugyanakkor őt is kiváló játékosok egészítik ki a csapatában, a Houston Rocketsben. Ezt az átkot egyébként 2018 augusztusában levette a kosarasról miután néhány houstoni rapperrel megbeszélték az ügyet, azóta pedig senkire nem tette a rontást.

Bár átkát leginkább a személye irányába tett sértések viszontcsapásaiként szereti használni a San Franciscó-i Lil B, most úgy tűnik a köz javára fordítja a rontást. Néhány nappal ezelőtt Twitteren jelentette be, hogy eltűnődött azon a lehetőségen, miszerint az átkot a koronavírusra fogja rátenni, de egyelőre azt várja, hogy kiderüljön: a vírus Isten cselekedete-e vagy ember kreálta szülemény. Tervbe vett egy orvosi találkozót, ahol pontosabb képet kaphat a jelenleg kialakult extrém helyzetről és hogy mik a legfontosabb óvintézkedések. Elárulta, hogy “olyan orvossal fog beszélni, aki COVID-19-cel fertőzött betegekkel foglalkozik és több infót kér azzal kapcsolatban, hogy megátkozza-e a vírust vagy sem”, emellett “még több információt kell gyűjtenie, hogy ez vajon Isten műve vagy emberé”. Arra nem adott insightot, vajon mikor győzödne meg 100%-osan arról, hogy Isten keze van a dologban, de látva a fentebbi eredményeket reméljük minél előbb feketelistára kerül a COVID-19 BasedGodnál.

[vembed youtube=”2pyops3UGr4″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés