Kövess minket

Hiphop

Lil Wayne örül, hogy berobbantotta az arctetkók trendjét a feltörekvő rapperek körében

Megosztva

Lil Wayne megosztotta gondolatait arról, miként éli meg, hogy csomó feltörekvő rappert inspirált arra, hogy ők is arctetkókat varrassanak.

A hiphop 50. évfordulója alkalmából adott Billboardos interjújában arról kérdezték a rappert, milyen érzés számára, hogy a mai rapperekre ennyire közvetlen hatással van a zenéje és stílusa. Wayne szerint ez „csodálatos érzés”.

Néha az emberek megkérdezik tőlem, hogy mit érzek azzal kapcsolatban, hogy mindenki úgy néz ki, mint én, mindenki tetováltat, stb. Ez olyan, mintha látnád a gyerekedet kijönni a szobából, és pont úgy néz ki, mint te; csodálatos érzés. Szóval a látható hatás eléggé nyilvánvaló, mert biztosan tudom, hogy ezt a kinézetet nem kaptam senkitől. Nem volt senki, aki ezt a külsőt inspirálta. Egyszerűen csak belefutottam abba, hogy így nézzek ki” – mondta.

Az interjú egy másik részében Lil Wayne – aki a Billboard minden idők legjobb hip-hop előadóinak rangsorában a hetedik helyre került – megosztotta saját top ötös listáját, amelyen Missy Elliot, Jay-Z, UGK, Goodie Mob és Biggie szerepelnek, igaz sorrendet nem állított fel köztük.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük