Kövess minket

Hiphop

Lil Xan a menedzserét hibáztatja, amiért ellátta drogokkal a turnéján

Megosztva

Lil Xan úgy érzi, hogy majdnem ő is úgy járt, mint Lil Peep, vagy épp Juice WRLD, a felelősség pedig szerinte a volt menedzserét terheli, akit be is akar emiatt perelni.

A rapper, aki amúgy 4 hónapja tiszta, teljesen leszokott az erős nyugtatókról, és a művésznevét adó Xanax-ról, most egy Instagram Live során mesélte el, hogy mikor a 2018-as világkörüli turnéját nyomta Nicki Minaj-zsal és Juice WRLD-del (a turnénak magyar állomása is volt, de Xan itt nem lépett fel), akkor még javában drogfüggő volt, a különböző állomásokon pedig rendszeresen elvonási tünetei voltak. Xan elmondása alapján ilyenkor sokszor annyira rossz passzban volt, hogy színpadra sem tudott állni, az akkori menedzsere, Stat Quo pedig ezt úgy oldotta meg, hogy felhívta Xan dílereit, akik a világ több pontjára is küldtek ki kis csomagokat, tele droggal, mindezt 5 ezer dollár ellenében. Xan emiatt most be akarja perelni Quo-t, állításait pedig a drogrendelésekről készült képernyőmentésekkel akarja bizonyítani. „Bíróságra kéne citálnom nem? Azokban az időkben majdnem belehaltam a drogokba” – mondta, majd az esetét Lil Peephez és Juice WRLD-höz hasonlította, akik drogtúladagolásban haltak meg, és a rajongóik részéről szintén érte kritika a menedzsmentjüket, amiért nem avatkoztak közbe hamarabb. A rapper továbbá azt is felhozta az ex-menedzsere ellen, hogy elvette az autóját, amit igazából az ő pénzéből vettek.

Mindig is szerettem volna erről az esetről beszélni. Stat egy borzalmas ember. Az egész zenebiznisz egy rakás szar, ezért nem dobtam le mostanában új zenéket, mert mióta józan vagyok felismertem, hogy mennyire elbaszott az egész zeneipar” – tette hozzá, miközben néha a háttérben lévő édesanyja is közbeszólt a Live során. Xan ezután arra bíztatta a híveit, hogy zaklassák Quo-t az online felületein.

A Live-ra jött reakciók csak részben voltak támogatóak, a legtöbben inkább azt sérelmezték, hogy Lil Xan semmilyen személyes fellelősséget nem vállal a saját maga által indított drogfogyasztása miatt, amit aztán persze lehet, hogy a menedzsere is támogatott, de csak azért, hogy legalább színpadra tudjon állni. A témához a No Jumper podcast műsorvezetője, Adam22 is hozzászólt, méghozzá Stat Quo oldalán. Videójában arról beszél, hogy a menedzser nem akarta Xan-t drogokon látni, pont az ellenkezője, inkább a rapper nem akart leszokni, és ott gáncsolta a saját karrierjét, ahol csak tudta, hisz nem vállalt el fellépéseket, arra hivatkozva, hogy úgyis tele van pénzzel.

Lil Xan azzal válaszolt Adamnek, hogy csak azért mond ilyeneket, mert zavarja, hogy kikövette őt Instagramon, és amúgy sem volt ott egyik turnéján sem, tehát nem tudja mit beszél, egy másik Live-ban pedig a rajongói egy részét nevezte „kibaszott idiótáknak”, amiért nem értik meg, hogy senki se tartott fegyvert a fejéhez, hogy drogozzon, de attól még valaki a menedzsmentből bevihette volna rehabra.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés