Kövess minket

Hiphop

Logic: A legtöbb rapper karaktert játszik, 6ix9ine is közéjük tartozik

Megosztva

Logic elismeri, hogy fájni tud, mikor sablonosnak és giccsesnek nevezik a zenéjét, de szerinte ezzel jár, ha valaki önmagát adja, és nem egy karaktert játszik, mint a rapperek nagy százaléka.

A rapper erről Logan Paul Impaulsive podcastjában beszélt, ahol példát is hozott a színjátékot játszó előadóra, Tekashi 6ix9ine-t felhozva.

Kilencvenkilenc százalékban a rapperek maszkot hordanak. Maszkot hordanak, mert nem az igazi énjüket mutatják. És erre tökéletes példa 6ix9ine. Elég egyértelmű nem? Nem fikázom őt, csak kiemelem, hogy ő egy karaktert játszik, pláne ha azt nézzük, hogy miket mondott a bíróságon. Ez persze nem tartozik rám, nem beszólok most Tekashi 6ix9ine-nak, csak azt mondom, hogy vannak ezek az emberek, akik azt nyomják, hogy megöllek, gyilkosság, drogok, blablabla. Ha valaki viszont szidja őt, hogy mekkora szar zenét csinál, ő belül tudja, hogy ez nem én vagyok” – magyarázta Logic, hogy miért egyszerűbb tűrni azoknak a kritikát, akik nem őszinte zenét csinálnak. Szerinte ha őt támadják, akkor sokszor a gyerekét vagy a feleségét bántják, amit nehéz lenyelni.

6ix9ine nem reagált a felvetésre, miszerint karaktert játszana, mindenesetre ismerve a brooklyni rappert, szinte biztos, hogy visszaszól majd valamit egyszer.

Alább a teljes interjú.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés