Kövess minket

Hiphop

Lyukra futott a 2Pac nyomozás, nem egyeznek a Keefe D lakásában talált golyók az 1996-os gyilkosságnál használtakkal

Megosztva

Tupac Shakur gyilkossági ügye már évtizedek óta rejtélyes, és habár nemrég újra fellángolt a nyomozás egy elvileg a gyilkosságban részt vevő South Side Compton Crips lakásán történt razziával, most mégis kihűlt a sztori.

Mint korábban írtuk, a szóban forgó férfi, Keefe D, többször lenyilatkozta, hogy ott ült abban az autóban, amelyből leadták 2Pac-ra a később a halálát okozó lövéseket, sőt, ő adta Orlando Anderson kezébe a fegyvert. Ezáltal Keefe D bűnrészes lehet a rapper meggyilkolásában, de a rendőrségnek konkrét bizonyítékokra is szükségük van, mielőtt őrizetbe veszik. Emiatt történt a házkutatás, melynek során laptopokat, és több tárgyat, például pisztolygolyókat foglaltak le. Utóbbinál egy igazságügyi szakértő vizsgálta meg, hogy esetleg közük lehet a 2Pac gyilkossághoz, de most kiderült, hogy a golyók nem egyeznek a töltényhüvelyekkel, amelyeket az eredeti tetthelyen találtak.

A többi lefoglalt tárgyat egyelőre vizsgálja a rendőrség, elvileg hónapokig is eltarthat, mire kiderül, hogy végül vádat emelnek-e Keefe D ellen, vagy nem.

(ABC News)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés