Kövess minket

Hiphop

Machine Gun Kelly bepiálva írta meg az Eminemnek szánt diss trekkjét

MGK-ben még dolgozott a pia, amikor megírta a Rap Devilt

Megosztva

Forrás:

Az utóbbi évek legnagyobb visszhangot és média figyelmet kapó hip-hop beefje a Pusha T vs. Drake párharc mellett az Eminem vs. Machine Gun Kelly meccs volt, amelynek utórengéseit még most is érezzük – a clevelandi rapper mondjuk bőven tesz is érte. Emiatt nem lehet okolni, hiszen a legújabb, Hotel Diablo-ra keresztelt albumát nem árt promótálni annak érdekében, hogy eladások tekintetében rendesen megálljon a lábán. MGK az Everyday Struggle műsorban ült le beszélgetni DJ Akademiksszel, ahol egyáltalán nem meglepő módon felmerült a Rap Devil című, Eminemnek célzott diss track is. MGK kommentje a következő volt a számra, amit annak apropóján írt, hogy Eminem a Kamikaze lemezén több rappernek – köztük neki is – beszólt: „Amit mondtam, azt komolyan gondoltam, nem érdekel mások véleménye. Nem csicskíthat be senki. Ez kéne, hogy legyen ennek a generációnak az alaptétele. Nem csicskíthatsz be csak azért, mert egy legenda vagy. Ez így furcsa volt, váratlan, a semmiből jött.”

[instagram]B0lXf83BB6G[/instagram]

Kelly azt is elárulta, hogy nem volt teljesen tiszta, amikor megírta az Eminemnek szánt választ. „Egy öltözőben voltunk, ott írtam meg az egész számot néhány óra alatt. Előző este Odellel (Odell Beckham Jr. – amerikai focista) ünnepeltük a 100 millió dolláros szerződését és még mindig részeg voltam. Akkor mondtam azt, hogy a faszomat…! Megírtam 3 versszakot, majd felhívtam YBN Cordae-t, hogy megmutassam neki. Ő azt mondta, hogy “tesóm, ez Eminem, nagyon keményet kell írnod”. Mondom micsoda, hát ezt full keménynek gondoltam. De akkor inkább hozzáírtam még a negyediket versszakot. – mondta MGK. A visszaszólásra azért Eminem is elővette a toll+notesz kombót és megírta a Killshot című válaszát, amely a YouTube történelmének legerősebb hip-hop debütálása lett. 

Kelly amúgy azt is bedobta, hogy úgy lehetne a legjobban összehasonlítani őket, ha egy közös dalon szerepelnének. Nem rossz próbálkozás, valljuk be.

[vembed youtube=”Fp0BScQSSvg” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük