Kövess minket

Hiphop

Marad a fekete nyár? Beton.Hofi és Miki357 sokkolóan aktuális klippel jelentkeztek

A Közel-Kilét-Európa erősen asszociatív és bitang jó vágásokkal feketíti tovább az amúgy is elszigetelt napjainkat.

Megosztva

Forrás:

Volt szerencsénk a józsefvárosi illetőségű Beton.Hofi legelső klipjét, a Powerbanket premierként lehoznunk, a rímkreátor most pedig egy új vizuállal örvendezteti meg a bővülő rajongói körét.

A Közel-Kilét-Európa a Music Channel 1like Hiphop műsorában debütált, a Hype and Hyper magazin mini-interjújából pedig információ foszlányokat kaphatunk a fekete-fehérben, rövid mozgóképekben elmesélt klipről és annak elkészültéről. A vizuált a szakmában nagy becsben tartott Miki357-nek és Mazzag Izabellának köszönhetjük, akik elmondása alapján Beton.Hofi alkotótársként vett részt a munkálatokban és végig egy húron pendültek a készítőkkel.

A szövegvilág megalkotásában a mindennapi élete, az országban és térségünkben látott körülmények ugyanúgy inspirálták a rappert, mint a popkultúra, az Aranyélet vagy épp a Gomorrah. A szöveg néhol bizakodó képet fest, máshol erősen nihil, passzív és nyers őszinteséggel vall a sokszor kilátástalannak tűnő helyzetünkről – a”gyűlnek a fekete felhők, marad a fekete nyár?” költői kérdése pedig nostradamusi jóslatnak hat látva a jelenlegi izolált mindennapjainkat. Az elkészült anyagot érdemes többször megnézni, mivel könnyen lemaradhatunk egy remekül elkapott montázsról, két vágás kreatív egybefűzéséről vagy épp a nyolcadik kerületi legenda, DJ Peppino cameójáról .

[vembed youtube=”Giijw6ZKoeQ” ]

Beton.Hofi: Instagram ; Facebook ; Soundcloud ; YouTube ; Spotify

Miki357: Instagram ; Facebook

Mazzag Izabella: Instagram

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés