Kövess minket

Bulvár

Meek Mill cáfolja, hogy valaha lefeküdt volna Diddy-vel

Megosztva

Magyarázkodásra kényszerült Meek Mill, miután felröppent a pletyka, hogy lefeküdt Diddy-vel.

Néhány napja derült ki, hogy Diddy (valódi nevén Sean Combs) ellen újabb szexuális zaklatás és bántalmazás miatt indítottak pert, ezúttal egykori producer munkatársa, Rodney „Lil Rod” Jones. A férfi 73 oldalas perirata szerint hónapokig együtt élt a hip-hop mogullal, miközben az új albumán dolgozott. Jones azzal vádolja Diddy-t, hogy a beleegyezése nélkül megfogta a nemi szervét, arra kényszerítette, hogy prostituáltakat béreljen fel és vegyen részt velük szexuális aktusokban, és megpróbálta „felkészíteni” arra, hogy egy másik férfival szexeljen, Diddy állítólag azt mondta neki, hogy ez „normális gyakorlat a zeneiparban”. A dokumentumban az is szerepel, hogy Diddy több másik férfi zenészkollégáját rávette a közösülésre, és habár a nevüket kitakarták, gyakorlatilag annyira egyértelműen körülírják őket, hogy lehetetlenség nem tudni, hogy kikre gondoltak. „R&B énekes, aki megverte milliárdos barátnőjét” – olvasható az egyik leírás, mely egyértelmű utalás Chris Brown-ra. „Philly rapper, aki anno Nicki Minaj-zsal járt” – olvasható a másik leírásban, mely nem lehet más, mint Meek Mill.

Meek egyik nagy utálója, a médiamunkás DJ Akademiks jól világgá is kürtölte a dolgot, így a rappernek muszáj volt reagálnia.

Rohadékok ne szórakozzatok velem…próbáltok itt ártani nekem…ugyanazok, akik Lil Baby-t is le akarták járatni” – írta Meek, utalva arra, hogy anno elterjedt a pletyka, hogy Lil Baby egy meleg szexvideón szerepel.

Meek hozzátette: „Phillyből jöttem, nem kokózom, nem ekizem… senki nem kínál nekem kokót, mert túl kemény vagyok …. Egy férfi se közelítene hozzám szexuálisan, hiába van ez minden blogon most!”

Meeket ennek ellenére tovább trollkodta az internet, többek közt elővettek egy videót, amely állítólag bizonyítja, hogy Meek anno egy meleg pornó oldalt követett Twitteren, de ezt ő szintén vehemensen tagadta.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés