Kövess minket

Hiphop

Még Yeat sem tudta leelőzni Ye-t és Ty Dolla $ignt

Megosztva

Második hete vezeti az amerikai albumeladási listát Kanye West és Ty Dolla $ign kollab albuma, a „Vultures 1„.

A projekt az elmúlt héten 75 ezer egyenértékű albumegységet szerzett az USA-an, és ezzel ez Kanye első olyan albuma, amely több hetet töltött az első helyen, mióta a 2011-es Watch the Throne című, JAY-Z-vel közösen készített album két hetet töltött az élen. Ye 11 listavezető albuma közül összesen három töltött el több hetet az első helyen: a Vultures 1, a Watch the Throne és a 2005-ös Late Registration, mindhárom két hétig vezette a listát. Ty Dollának eleve ez az első no.1 albuma a karrierje során.

Eközben Yeat a karrierje legjobb albumdebütálását produkulta, mivel legújabb kiadványa, a ‘2093′ a 2. helyen indított. 70 ezer példányban fogyott, tehát nem sokkal maradt le a Vultures 1 mögött. A 2093 eredetileg egy 22 dalos albumként jelent meg február 16-án, melyen Future és Lil Wayne is közreműködnek. Egy nappal később az albumot újra kiadták deluxe kiadásban, 2093 P2 néven, két bónusz számmal, köztük egy Drake közreműködéssel. Február 21-én pedig újabb újrakiadás következett, 2093 P3 néven, négy bónusz számmal.

A top 10-be olyan nevek kerültek még be a héten, mint Morgan Wallen, Noah Kahan, SZA, Taylor Swift, Drake, és 21 Savage.

(Billboard)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés