Kövess minket

Bulvár

Megan Fox bekövette Eminemet Instagramon, miután állítólag szakítottak Machine Gun Kelly-vel

Megosztva

Könnyen lehet, hogy vége Megan Fox és Machine Gun Kelly nagy és kicsit arcbamászó szerelmének – legalábbis a színésznő nagyon erre utalgat az Instagram oldalán.

Vasárnap Megan kiposztolt egy pár képet magáról egy szexi ruhában, a galéria végén pedig egy videó látható, amin leveleket éget el. A képleíráshoz egy Beyoncé dalból idézett, a Lemonade lemez nyitódalából, a „Pray You Catch Me„-ből, ami JAY-Z állítólagos hűtlenségéről szól. A színésznő emellé letörölte az összes közös képet MGK-val, tehát nem volt nehéz összerakni a képet, hogy a rapperből lett rocker megcsalta Megant, aki kidobta a vőlegényét.

Ha ez mind nem lenne elég, Fox bekövette MGK híres „ellenségét”, Eminemet is, jelenleg csak őt, Harry Styles énekest, és Timothée Chalamet színészt követi.

Fox és Machine Gun Kelly 2020 tavaszán kezdtek randizni, miután az Hajsza egy gyilkos után című film forgatásán találkoztak. 2022 januárjában MGK megkérte Fox kezét egy tüskés eljegyzési gyűrűvel, ami fájdalmat okoz, mikor megpróbálja levenni. A pár egymás véréből is ivott és hasonló bizarr dolgokat tettek, nyilatkoztak, miközben mindig elmondták, hogy olyan a kapcsolatuk, mintha egymásnak lettek volna teremtve.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés