Kövess minket

Rock

Megerősítették az év zenei hírét

Lemmy halála után egy kis felüdülés a rockzene rajongóinak.

Megosztva


Elég erősre sikeredett az év vége rockzenei szempontból. December 28-án sajnos szomorú hírt közöltek, ugyanis LemmyKilmister, a Motörhead alapítója 70 éves korában elhunyt. Aki egy kicsit is szereti ezt az irányzatot, mély gyászba borult, ám nem kellett sokáig bánkódniuk, ugyanis így az év utolsó napjára megörvendeztettek minden kemény rockert.

Axl Rose és Slash utoljára 1993-ban koncerteztek együtt. Utána összevesztek, nem is beszéltek, Slash elkezdett külön turnézni és Axl Rose is maga boldogult, mint a Guns N’ Roses frontembere. Úgy tűnik, a harag elmúlt, és már pár hónapja szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy a két rock legenda elkezdett egymással beszélgetni. Addig-addig folytak közöttük a tárgyalások, megbeszélések, amíg be nem jelentették, hogy a 2016-os Coachella fesztiválra összeáll a banda. Sőt, terveznek egy gyengéd észak-amerikai turnét is.

Aki szeretné, hogy az ő városában lépjen fel a Guns N’ Roses, az jó lesz, ha már most elkezd gyűjteni, ugyanis koncertenként 3 millió dollárt (861 millió forint) kérnek majd. A rajongóknak is a zsebükbe kell majd nyúlniuk, egy koncertjegy körülbelül 250-270 dollárba kerül majd (71-79 ezer forint). Kedvenceink minden pénzt megérnek, nem?

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés