Kövess minket

Bulvár

Megfenyegették Justin Biebert

Jobb lesz, ha legközelebb csendben marad.

Megosztva


Justin Bieber sokak szemét szúrja. A fiatal sztár sikerei nem mindenkinek tetszenek, ráadásul az énekes alkalomadtán olyanokat mond vagy ír, amik gyorsan bajba sodorják. Így volt ez akkor is, amikor Orlando Bloom-ot magára haragította, aki kicsit helyre is rakta Justint. Most azonban komolyabb fenyegetést kapott.

Bieber nagy UFC rajongó, amely a legrangosabb amerikai MMA szervezet. A napokban zajlott egy összecsapás két híres UFC harcos között. Nate Diaz és Conor McGregor jól elverték egymást, ám az előbbi jött ki győztesként a csatából. Ez nem tetszett Justinnak, és azonnal hangot is adott az Instagramján annak, hogy Conor McGregor mennyivel jobban megérdemelte volna a győzelmet. „Conor az egyetlen és igazi győztes. Mindig bevet egy kis ravaszságot, hogy győzzön és stílusa van a harcmodorának. Minden tiszteletem Nate Diazé, de az ő stílusa szörnyű.” – írta a fiatal énekes.

Az UFC harcosnak annyira nem jött be az üzenet, és vissza is válaszolt egy olyan képpel, amelyen egy jó nagy pofont ad Biebernek, és örülne neki, ha befogná. Ezek után mi Justin helyében több testőrrel járnánk addig, amíg le nem csendesedik ez az egész. Szerintetek akivel Orlando Bloom elbánt, azzal mit művelne egy profi harcos?

 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés