Kövess minket

Bulvár

NEM halt meg a közösségi média személyiség és virális rapper, Lil Tay

Megosztva

Frissítés: Lil Tay életben van. Valaki a halálhírét terjesztette, miután feltörte az Instagram oldalát, Tay közleményét itt lehet elolvasni.

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a netes sztár és virális rapper, Lil Tay.

Családja az Instagram-fiókján keresztül erősítette meg a hírt: „Nehéz szívvel osztjuk meg a lesújtó hírt szeretett Claire-ünk hirtelen és tragikus haláláról” – írják hozzátéve, hogy a fiatal lány bátyja is elhunyt. „Claire örökre a szívünkben marad, távolléte pótolhatatlan űrt hagy maga után” – zárták gyászposztjukat. Lil Tay mindössze 14 éves volt. Halálának okát nem osztották meg, egyes híresztelések szerint autóbalesetben hunyt el a testvérpár.

https://www.instagram.com/p/CvuphvirkOz/

Lil Tay először 2018-ban, kilencéves korában vált híressé, miután a közösségi médiában pénzkötegekkel és sportkocsikkal fotózkodott, miközben káromkodva küldte el a hatereit melegebb éghajlatra. Ekkor jött ki a „Money Way” című virális rap dala is, mely az akkoriban divatos Lil Pump stílusában készült el. Lil Tay trollkodásai és más netes celebekkel, például a Bhad Bhabie-vel való beefjei egy ideig a közbeszédben tartották, de pár éve váratlanul bejelentette, hogy nem akar többé közösségi médiasztár lenni, mivel túl sok támadást kap. Azóta civilként élte az életét és teljesen eltűnt a rivaldafényből.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés