Kövess minket

Hiphop

Meghalt Lil Loaded

Megosztva

20 évesen elhunyt Lil Loaded, dallasi rapper- tudósít a helyi Dallas Morning News.

Habár halálának pontos körülményei egyelőre ismeretlenek, a rapper egy üzenetet hagyott az Instagram Story-jában, melyből arra lehet következtetni, hogy öngyilkos lett.

“Kedves Mindenható. Kérlek bocsásd meg a bűneimet, és hogy csalódást kellett okoznom, nem tudtam értékelni azt a sok áldást, amivel megtöltötted az életem. A határvonalak néha elmosódnak rendes és a szívtelen közt. Szeretném neked megköszönni, hogy ilyen messze jutottam, és hogy megadtad nekem azokat az embereket, akik nem hagyták, hogy elszálljak magamtól, mindannyiukat szeretem. Bebocsátásért áhítozok a királyságodba a sok hibám ellenére. Tudom, hogy az összes gyermekedet egyaránt szereted, és minden porcikámmal készen állok arra, hogy csatlakozzak hozzád” – posztolta.

Lil Loaded tavaly novemberben adta fel magát a rendőrségen, miután egyik 18 éves barátjának, Khalia Walker-nek a meggyilkossával gyanúsították meg. Akkor még úgy tűnt, hogy a rapper tisztázni akarja magát, mivel könnyen lehet, hogy egy klipforgatás közben véletlenül elsült fegyver okozta a tragédiát. Februárban hivatalosan is emberöléssel vádolták meg, de az ügyvédje, Ashkan Mehryari tartotta ahhoz magát, hogy Lil Loaded nem tudatosan ölt, mivel az áldozattal barátok voltak. Mehryari elmondta, hogy a rapper halála tragikus, és hogy nem látta jeleit, hogy végezni akar magával.

Lil Loaded az Epic Records előadója volt, tavaly decemberben dobta le legújabb lemezét, a “CRIPTAPE“-t, melyen Pooh Shiesty és Hotboii is vendégszerepeltek, de dolgozott ő együtt Polo G-vel, YG-vel, és NLE Choppával is. Legnagyobb slágere a “6locc 6a6y” volt, mely pont az előző héten lett aranylemez az Államokban.

Ha te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvasd el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódsz, ezt az oldalt ajánljuk figyelmedbe.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük