Kövess minket

Film

Megőrjítik a Trónok Harca rajongóit

Előbb a képek, most meg egy videó!

Megosztva


A Trónok harca rajongói számolják vissza a napokat. Alig várják már, hogy eljöjjön április 24-e, amikor is adásba kerülnek a legújabb részek. A hatodik évad azért is izgalmas, mert George R.R. Martin nem készült el időben a beígért könyvvel, így szinte mindenki számára rejtély, mi fog történni. A legújabb kis teaserrel azonban sikerült felborzolni a kedélyeket.

Az ötödik évadban központi szerepet játszott a Fekete és Fehér Háza. Ayra Stark érkezett ide hosszú út után egy különleges kiképzésre, ám nem bírt a vérével, így Jaqen H’ghar, az Arc nélküli férfi megvakítja. A házban azoknak az arca látható, akik már meghaltak. Innentől kezd izgalmassá válni a történet.

A rövid kis bemutatóban ugyanis láthatjuk Ned és Robb Stark arcát, sőt feltűnik Jon Snow is, a rajongók nagy bánatára. Azonban ami ezután jön, azon mi is meglepődtünk. Több olyan karakter is megjelenik, akik az ötödik évadban még éltek és virultak. Nem akarunk benneteket elkeseríteni, de véres lesz a hatodik évad, az már egyszer biztos.

[vembed youtube=”OmrA8nOZF2Q” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés