Kövess minket

Bulvár

Megúszhatta volna Manuel közmunkával is a füves ügyét, fogház lett a vége

Megosztva

Manuel a napokban közölte a követőivel, hogy közel egy hónapra fogházba kell vonulnia egy 2017-es drogügy miatt. A Blikk most kiderítette, hogy igazából megúszhatta volna közmunkával is a dolgot.

Röviden annyi, h 2017-ben letartóztattak engem es pár barátomat egy maréknyi fűvel, aminek ez lett a vége. Azért árnyaltabb a sztori, majd lehet elmesélem egy interjúban – írta a rapper/énekes még kedden egy Insta posztban. A kiírás többekben kérdéseket ébresztett, hisz ha valóban kis mennyiségű fűvel bukott le Manu, pláne első alkalommal, hogyhogy nem választotta az elterelést, melyet ilyenkor általában kiszabnak.

A Blikk megkereste a Fővárosi Törvényszéket, ahol azt a választ kapták, hogy a fenti ügyben valóban elmarasztalták Manuelt, de eredetileg nem fogházat kapott.

„A megjelölt ügyben a bíróság a terhelttel szemben korábban büntetővégzéssel kiszabott 80 óra közérdekű munka büntetést 20 nap fogházban végrehajtandó szabadságvesztésre változtatta át” – válaszolta a sajtóosztály, melyből kiderül, hogy Manuel nem végezte el rá kiszabott 80 napos közmunkát, ezért kell most bevonulnia.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés