Kövess minket

Hiphop

Mérgesek a brazil Drake fanok, miután a rapper a koncertje helyett inkább sztriptízklubba ment 50 Centtel

Megosztva

A brazíliai Lollapalooza fesztivál pénzvisszatérítést ajánlott fel a vendégeinek, miután Drake koncertjét az utolsó pillanatban Skrillex fellépésére cserélték. Drizzy eredetileg vasárnap este (március 26.) zárta volna az eseményt egy headliner szettel, de végül egy sztriptízklubban kötött ki 50 Centtel.

A lemondás hírét gyakorlatilag órákkal a koncert előtt közölték a csalódott rajongókkal. „Előre nem látható körülmények miatt hiányzik Drake hang- és produkciós csapatának több tagja, akik nélkülözhetetlenek a Sao Pauló-i Lollapalooza show megvalósításához” – olvasható a fesztivál közösségi médiáján közzétett közleményében. „Drake izgatottan várta, hogy felléphessen a rajongóinak Brazíliában. A lemondásról nem mi tehetünk, de sajnáljuk” – tették hozzá a rendezvény szervezői.

A fanok érthető módon nem örültek a váltásnak…

…pláne úgy, hogy a rappert levideózták, ahogy aznap épp 50 Centtel mulat egy floridai sztriptízklubban. A többi ország rap rajongói mondjuk biztos dörzsölik a kezüket egy Drake – Fifty kollab zene ötletén, de a brazilokat ez nem vigasztalja.

Drizzy nem először húzza ki a gyufát a dél-amerikai rajongóinál, hisz nemrég fellépett a Lollapalooza argentin és chilei kiadásán, azonban mindkettő után szidalmazták, mert 50 perccel rövidebb show-t adott, mint amit egy headlinertől elvárna az ember.

(NME)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés