Kövess minket

Aztaa

Mesékkel újragondolt albumborítók: Son Goku DJ Khaledként, Ed, Edd és Eddy pedig a Migosként elevenedik meg

Ez a művész animációs sorozatok, kultfilmek hőseit keveri össze hasonlóan ismert rapperek albumborítóival

Megosztva

Forrás:

Néhány nappal ezelőtt már megírtuk, hogy az albumreceipts instaoldal híres albumborítókat dolgozott át blokkok formájára, amelyen a tracklist, rejtett üzenetek, illetve az eredeti lemezborítóra legjellemzőbb színek kapnak helyet – egy egyszerű, de annál kreatívabb formája a mash-upoknak. Most egy olyan digitális művész munkáját mutatjuk be, aki animációs sorozatok, animék hőseit dolgozza bele az elmúlt évek leghíresebb albumképeire vagy épp a lemez mondanivalójával erősen rezonáló filmek valamely képkockájára álmodja újra a cover-t. Toms.design.vault insta oldalán például DJ Khaled Father of Asahd borítóján az apa-fiú kombót nem a szakállas motivátor és fia alkotják, hanem Son Goku és fia, Gohan.

Forrás:

Ugyanígy került a Flower Boy képére Finn az Adventure Time című animációs sorozatból, ahol Tyler, The Creator helyét foglalja el, így vált Ed, Edd és Eddy a Migos triójává, Bart Simpson Playboi Carti-ként veret egy szaltót, illetve a Kendrick Lamar második albumán, a good kid, m.A.A.d. city-n látható kisfurgon egy nagyon ismerős átfestést kapott.

Forrás:

Nemcsak animációs sorozatok és rajzfilmek szolgáltatják a kiegészítőt az albumborítók mash-upjához, hanem filmklasszikusok is: Freddie Gibbs például Don Corleone-ként pózol az Alchemisttel közös Alfredo borítóján, Lil Yachty-t pedig a Cápa poszterére építette be a művész.

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

[instagram]CEfYuDfgp3r[/instagram]
[instagram]CEmqFLIg4PE[/instagram]
[instagram]CIqqjykH-zI[/instagram]
[instagram]CHinzsog7H-[/instagram]
[instagram]CJRX7i4AFyu[/instagram]
Toms.design.vault Instagram oldalát itt találhatjátok, ha szemezgetnétek a további érdekes megoldásokban.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük