Kövess minket

Aztaa

Modell lesz a világ legszexibb bűnözője

Két év után szabadult.

Megosztva

2014-ben futótűzként terjedt az interneten egy rendőrségi fotó, amelyen Jeremy Meeks szerepelt. Ha nem mondd semmit a név, ne aggódjatok, nem egy hírességről van szó, mindössze egy olyan bűnözőről, akiért nők ezrei vannak oda a mai napig.

Maga Jeremy sem gondolta, hogy ekkora sikert arat a képe, de több levelet is kapott a börtönbe ismeretlen hölgyektől, akik szerették volna közelebbről is megismerni. Pedig a rendőrség szerint a férfi egyáltalán nem a kedves típusból való, elmondásuk alapján az egyik legerőszakosabb bűnöző volt a kaliforniai Stocktonban. Mindenesetre most letelt a 2 éves büntetése, és ahogy kilépett a börtön kerítésén, már is gazdagabb lett egy menedzserrel.

Jeremy Meeks megfogadta a jó tanácsokat, és valóban belevág a modell szakmába. Instagramjára már fel is töltött egy közös képet az újdonsült menedzserével, Jim Jordannel, aki a White Cross Management tagja. „Rengeteg ötletünk van arra, hogyan indítsuk be Jeremy karrierjét.” – nyilatkozta Jim. Nos, mi kíváncsian várjuk melyik divatlap hasábjain fog feltűnni a tetovált fiatalember.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés