Kövess minket

Aztaa

Ne szórakozz a karmával!

Jared Fogle jól megszívta.

Megosztva


Jared Fogle történetét mindenki ismerni, ha nem is a hírekből, de a South Parkból biztos. Ő volt az, aki hatalmas hírnevet szerzett anno a Subwaynek különleges fogyásával. Állítása szerint csak a szendvicsbár ételeit fogyasztotta, és ezáltal sikerült több mint 90 kilót leadnia. Úgy tűnik, valami eltitkolt, ugyanis a karma soha nem felejt, és akkor csap le, amikor legkevésbé számítunk rá.

Jaredet 2015 novemberében 15 év és 8 hónap fegyházbüntetésre ítélték több okból is. Először is a számítógépén rengeteg gyermek pornógráfiát tartalmazó képet találtak, másodszor pedig szexuális kapcsolatot létesített egy kiskorúval az akarata nélkül, és mindezt videóra is vette. Teljes mértékben megérdemli a büntetést, ám még egy problémával szembe kell néznie a rácsok mögött: elkezdte visszahízni a leadott kilókat.

„Még csak három hónapja van börtönben, de már rengeteget hízott.” – mondta egy rabtársa. Jared állítólag minden miatt ideges, folyamatosan stresszel és emiatt folyamatosan eszik, amikor teheti. Persze megértjük, hogy kicsit feszült, a gyermek pornógráfiát használók nem éppen a börtön hierarchia csúcsán vannak, a 15 év során még jó pár támadást kell majd túlélnie, de hát így jár, aki nem tudja magát türtőztetni.  

[vembed youtube=”lgZVvCvpFJs” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés