Kövess minket

Pop

Nem bonthat szerződést Ke$ha

Ez most egy kicsit komolyabb egy laza hisztinél.

Megosztva

Az énekesek általában hosszú időre kötnek szerződést egy-egy kiadóval. Vannak olyanok, akik több 10 év után is egy producerrel dolgoznak, de természetesen akad olyan sztár is, aki 2-3 évente leváltja a komplett menedzsmentjét, és másik stúdióban veszi fel a lemezét. Ke$ha most szeretne megválni a producerétől, ám nem mondvacsinált indokból.

Dr. Luke (hivatalos nevén Lukasz Gottwald) ugyanis 2014-ben szexuálisan zaklatta az énekesnőt. Ke$ha vallomása szerint leitatta, bedrogozta, többször bántott, ráadásul meg is erőszakolta. A sztár és a producere 10 éve dolgoznak együtt, és ez alatt az idő alatt többször jelezte a Sony felé, hogy valami nincs rendben Dr.Luke-kal.

A cég e felett szemet hunyt, nem lépett az ügyben, akkor döntött úgy Ke$ha, hogy feljelenti Lukaszt. A producer persze mindent tagad, szerinte a sztár fantáziája igen élénk, és ezzel a kis „trükkel” próbál meg idő előtt szerződést bontani.

A per már több éve folyik, azonban a napokban sajnos az énekesnő számára kedvezőtlen döntést hozott a bíró: nem bonthat szerződést a Sonyval, muszáj megvárnia, még az lejár. Természetesen a szőke híresség könnyekben tört ki az ítélet hallatán, ám talán picit enyhíti a dolgot, hogy a bíró engedélyezte, hogy cégen belül válthat producert.

Ke$ha 2013 óta nem adott ki új számot, és jelenleg nem is tud dolgozni, hiszen attól fél, hogy Dr. Luke ismét kezet emel rá. A rajongói mindenben támogatják, már 118 ezren aláírták a petíciót, amiben arra kérik a bíróság tagjait, hogy teljesen szeparálják el az énekesnőt és a producert. Várhatóan Ke$ha nem hagyja annyiban a döntést, és addig fog küzdeni, amíg meg nem szabadul Lukasz Gottwaldtól.

 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés