Kövess minket

Hiphop

Nem engedik az Egyesült Királyságban turnézni Ja Rule-t, 50 Cent szerint ő intézte így

Megosztva

A rapsztár Ja Rule az Instagramon panaszkodott karrierje egyik kudarcáról: nem engedték be az Egyesült Királyságba turnézni. 50 Cent a szokásához híven trollkodással reagált a hírre.

A szóban forgó „Sunrise” turnét még a múlt hónapban jelentette be Ja Rule, amihez Keri Hilson, Lloyd és Mya is csatlakoztak, mint fellépők. A rapper első nemzetközi fellépése az Egyesült Királyságban, Cardiffban lett volna március 1-jén. A rapper azonban hónapokig tartó tervezés után nem kapott beutazási engedélyt az Egyesült Királyságba. A váratlan hírtől Ja Rule padlót fogott.

Nem tudom elhinni, hogy az Egyesült Királyság nem enged be, félmillió dollárt költöttem a saját pénzemből a produkcióra, hogy összehozzam ezt a turnét, csak azért, hogy napokkal a kezdés előtt megtagadják a belépést, ez nem fair velem vagy a rajongóimmal szemben, ezek a helyszínek 85%-ban teltházasak és most nem jöhetek” – írta Ja Rule.

Az Egyesült Királyság azon kevés európai országok egyike, amely korlátozza a büntetett előéletű személyek beutazását. Általánosságban elmondható, hogy valószínűleg megtagadják a beutazást, ha a brit törvények szerint legalább 23 hónapos vagy annál súlyosabb büntetéssel járó bűncselekményért ítélték el, vagy ha több mint 12 hónapot ült börtönben” – tette hozzá a rapper.

Ez utóbbi állhat az elutasítás mögött, hisz Ja Rule valóban ült börtönben, 28 hónapra küldték rács mögé fegyvertartásért és adócsalásért, mert nem fizetett több mint 3 millió dollárnyi adót, 2004 és 2006 között.

Ja Rule márciusi UK dátumait ezután el kellett halasztani. Az esetről a rapper egyik régi ellensége, 50 Cent is tudomást szerzett és jól el is poénkodott rajta, többek közt megemlítve, hogy: „LOL jó messzire elér a kezem” – utalva arra, hogy ő intézte el a turné lemondását. Ezt a posztját azóta törölte, és nyilvánvalóan csak viccelt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés