Kövess minket

Film

Nem lesz Freddie Mercury Sacha Baron Cohenből

Nem tudott megegyezni a banda még élő tagjaival.

Megosztva


Nem tudott megegyezni a banda még élő tagjaival.

Sacha Baron Cohen nem bővelkedik a komoly szerepekben. Láttuk őt már Ali G-ként, Boratként, Aladeenként, és Brünoként is. Igaz, idén feltűnik majd az Alice Csodaországban folytatásában, de Oscar-díj gyanús karaktereket egyelőre nem bíznak rá. Vagyis kiszemelték egy igen komoly és megtisztelő szerepre, ám a végén több okból nem vállalta el.

A Queen zenekar megalakulásáról és felemelkedéséről szeretnének a közeljövőben egy filmet készíteni. Sacha Baron Cohen nagy esélyesként indult Freddie Mercury szerepéért. Bele is vetette magát a kutakodásba, leült beszélni a banda tagjaival, ám a rövid diskurzus után úgy döntött, nem vállalja a szerepet.

Miért utasított el egy ilyen megtisztelő szerepet? A sztár azt mondta, hogy igazából neki az nem volt szimpatikus, hogy a Queen zenekar még élő tagjai akartak a középpontban lenni. „Leültem beszélgetni a bandával, amikor az egyikük azt mondta: a legjobb az egész filmben a közepe. Megkérdeztem, hogy miért gondolja így? Erre ő azt válaszolta, hogy hát akkor hal meg Freddie Mercury. Ezen én meglepődtem, és akartam tudni, hogy akkor ugyan vajon mi történik a film második részében. Mire ő azt mondta, hogy a nézők megláthatják, hogyan vitték tovább a megmaradt bandatagok a Queen hírnevét, és hogyan erősítették meg napról-napra. Ez lesokkolt. Közöltem velük, hogy senki sem fog egy olyan filmet megnézni, ahol a főszereplő meghal a közepén AIDS-ben és utána a banda többi tagja még tevékenykedik és viszi tovább, amit ő felépített. Utána felálltam és eljöttem” – nyilatkozta a humorista.

Úgy néz ki, hogy a Queen tagjai nem búsultak az eset miatt, nekiálltak egy új Freddie Mercury-t keresni, és Ben Whishaw-ot, a Parfüm című film főszereplőjét nézték ki maguknak. Kíváncsiak leszünk, hogy elvállalja-e, de mi azért Sacha Baron Cohennek jobban örültünk volna.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés