Kövess minket

Hiphop

Nem működött 50 Cent mikrofonja az egyik koncertjén, idegességében fejbe dobott vele valakit

Megosztva

50 Cent testi sértés vádjával nézhet szembe, miután a csütörtöki (augusztus 31.) Los Angeles-i koncertjén úgy fejbe dobott egy nőt egy mikrofonnal, hogy az illető kórházban kötött ki.

A TMZ cikke szerint szerint a megütött nő – a Power 106 rádió műsorvezetője, Bryhana Monegain – az incidens estéjén tett rendőrségi feljelentést. Rendőrségi források azt mondták az oldalnak, hogy 50 a backstage területen lévő stábjának dobta a mikrofont, így ütötte meg az áldozatot. Monegain állítólag azt mondta a rendőröknek, hogy 50 Cent egyenesen rá nézett, mielőtt eldobta a mikrofont, így úgy véli, a rapper tudta, hogy ott van.

Egy nyilatkozatban 50 ügyvédje, Scott Leemon a következőket mondta az outletnek: „Legyünk teljesen világosak, ahogy azt ma délután a Los Angeles-i rendőrségnek is elmondtam, ügyfelem, Curtis (AKA 50 Cent) soha nem ütne meg szándékosan senkit mikrofonnal. Bárki, aki mást állít, nem ismeri az összes tényt és félreinformált„.

50 Cent amúgy azután dobta el a mikrofont, hogy többet is úgy adott neki a stáb, hogy azok nem működtek. A rapper láthatóan ideges volt emiatt, ezért aztán az utolsót elhajította.

Fifty régi riválisa, The Game a hír hallatán lelkesen kommentálta a helyzetet, és az Instagram Story-jában beszólt egykori kiadófőnökének. „Curtis idevonszolod LA-be a dagadt seggedet, hogy nőket bántalmazz?” – írta kárörvendve pár emoji kíséretében.

Ugyanezen a koncerten amúgy más botrányos dolog is történt, YG mellett Lil Wayne is a sztárvendégek során erősítette volna, de miután a backstageben a stáb egyik tagja elmondások szerint meglökte a rappert, ő 20 perc után elviharzott, és offolta a vendégszereplést.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés