Kövess minket

Bulvár

Nicki Minaj hat órát töltött egy holland börtöncellában, miután lekapcsolták fűvel a reptéren

Megosztva

Elengedték Nicki Minaj-t a holland hatóságok, miután tegnap letartóztatták és ideiglenesen őrizetbe vették Amszterdamban. A letartóztatásra azután került sor, hogy a rendőrség marihuánát talált a poggyászában, amikor megpróbált felszállni egy repülőgépre.

Minaj a közösségi médiában dokumentálta a rendőrökkel való interakciójának egyes részeit, élőzött, miközben lekapcsolták és bizonyíték nélkül arra célzott, hogy az incidens során ismeretlenek megpróbálták szabotálni a jelenleg is zajló világkörüli turnéját. „Nagy pénzt kapnak azért, hogy megpróbálják szabotálni a turnémat, mert sokan dühösek, hogy ennyire sikeres vagyok” – írta az egyik közösségi médiás bejegyzésében. Minaj azt is állította, hogy a marihuána az egyik biztonsági őréhez tartozott.

A holland hatóságok szerint Minajt „könnyűdrog exportjának” gyanújával vették őrizetbe, és miután kifizette a bírságot, kiengedték az őrizetből.

A szabadulása után a közösségi médiában közzétett hosszú nyilatkozatában Minaj azt mondta, hogy „5-6 órán át ült egy börtöncellában”. Az őrizetben töltött idő miatt kénytelen volt elhalasztani a szombat estére tervezett manchesteri koncertjét. „Szóval sikerült a tervük, hogy ne engedjenek fel a színpadra ma este” – írta, és hozzátette, hogy mindent videóra rögzített mindent, és majd az ügyvédei rendezik a dolgot. Minaj azt is megígérte, hogy átütemezik a lefújt manchesteri fellépést.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés