Kövess minket

Hiphop

NKS: A FankaDeli egy tehetségtelen fasz, aki nem is tud rappelni

Megosztva

Az NKS volt a vendég a Telex After legutóbbi adásában, ahol többek közt pontos timelinet adtak a szerény és lázadó kezdetekről, beszéltek arról, hogy miként inspirálta az első lemezüket az AKPH debütálása, és arról is, hogy habár a zenéjük nem lett kevésbé dühös, ők maguk már lenyugodtak.

Az interjú egyik pontján egy kis politizális is belefért a közel másfél órás beszélgetésbe, Sajó Dávid műsorvezető pedig felhozta FankaDeli legutóbbi, Krúbin és a ‘gyerekekre veszélyes’ dalszövegeken lamentáló posztját, amiről itt írtunk részletesen.

A csávó az elmebeteg” – reagálta gyorsan Zenk, majd kikérték maguknak a feltételezést, miszerint valaha is egy szintéren voltak vele. „Az a csávó egy tehetségtelen fasz. Ezt most így ki merem jelenteni. Minden közeg kivetette magából, ahol valaha próbált érvényesülni, azóta pedig kéreget a saját rajongóitól” – tette hozzá Zenki, elmondva, hogy ezeket a posztokat a koszos szobájából írja Fanka, még csak nem is a színpadon döngeti a mellét.

Van az a mondás, hogy egy bizonyos szint fölött egy szint alá nem megyek. Most álljak le ilyenekel? Nem is tud rappelni” – mondta Nospa.

FankaDeli az eredeti posztjában amúgy Krúbi, Aza és Tirpa obszcénnak kikiáltott dalszövegeit sérelmezte, amivel szerinte megrontják a gyerekek agyát.

Aza 3 napja hozta ki közös számát Azahriahval Nagy a zaj címmel. Azahriah sok füvezésre buzdító szövege ilyen formán is támogatásra lelt. Így életre kelt a kapcsolódás az Aza, Tirpa, Krúbi, Azahriah tengelyen, ami nem csoda, hiszen még 30 nevet lehetne melléjük írni. Ez ugyanis egy brancs! Egy mafia, egy érdek! Krúbi beteges Orbánozása már Azahriah számaiban is rügyezik” – írta akkor.

Az NKS szavaira kommentben azt válaszolta, hogy az „aranybánya” a Kultúrháború nevű videosorozata készülő harmadik részéhez. Az NKS viccesen azt válaszolta erre, hogy Fanka „Kultúrháborúpárti”.

Az NKS interjúból egyébként az is kiderült, hogy várhatóan jövőre új albummal jelentkeznek, és egy-két újvonalas feat sem kizárt. Alább csekkolható a teljes videó.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés