Kövess minket

Aztaa

NLE Choppa új kihívást talált ki a rapperek számára: méregtelenítsenek a lean és az alkoholfogyasztás után

Megosztva

Az egészséges életmódot zászlajára tűző memphisi rapper, NLE Choppa nem csak a saját csakráját tisztította meg, de azt szeretné, ha mások is követnék a példáját. A tiszta étkezést és a különböző meditációs technikákat már korábban is népszerűsítette, de most egy új kihívást talált ki, méghozzá a saját kollégái számára.

Choppa egy videóüzenetben kérte meg a rappereket arra, hogy ha már alkoholt és a nem egy halálesetet okozó leant fogyasztják, akkor utána tisztítsák meg a testüket klorofillel, mely a növényi sejtekben előforduló zöldszínű festékszemeknek a festőanyaga, és az egészségguruk szerint a fogyasztása természetes védelmet nyújt a különböző toxikus anyagok ellen. A rapper a kihívásban meg is nevezett egy konkrét kollégát, Moneybagg Yo-t, aki híres a leanszürcsöléséről, még „hivatalos himnuszt” is írt hozzá.

Azért említsük meg, hogy a klorofill szinte biztosan nem véd meg a folyékony heroinként is számon tartott lean káros hatásai ellen, de azért szép próbálkozás Choppától, hogy változást próbál hozni a világba, miközben azért néha ő is megbicsaklik.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés