Kövess minket

Hiphop

Nyáron érkezik Russ új albuma, a „SANTIAGO”

Megosztva

Russ bejelentette, hogy következő albuma a SANTIAGO címet viseli, és 2023. augusztus 18-án, pénteken jelenik meg. A bejelentésre egy hosszú közleményben került sor, amelyet a közösségi médiában tett közzé. A rapper megosztotta a projekt borítóját is.

Ez az album a mentális, spirituális, fizikai és érzelmi utazásomat mutatja be a kincsemhez (arról, hogy mi a kincsem, bővebben beszélek az albumon, de a piramis szimbolizálja). Az út időnként nem volt szép” – írta Russ. „Elég sokat bántottam magam az út során. A borító azt ábrázolja, hogyan néz ki ez a fajta pszichológiai hadviselés„.

„A hátsó borító a belső dinamikát ábrázolja. Magamat, a belső gyermekemet és az árnyékomat. Ez egy harc önmagammal szemben mindenkor, és rengeteg önfeltáráson kellett átesnem, hogy ezt az albumot elkészíthessem” – tette hozzá.

Russ elmondása szerint az album a legsebezhetőbb énjét mutatja be, és rengeteg önreflexióra volt szüksége, hogy elkészíthesse. „Remélem, hogy ha meghallgatjátok, ahogy szembenézek a saját érzelmeimmel, mindannyian bátorságot kaptok, hogy szembenézzetek a sajátotokkal. Ez egy szembesítő élmény volt, és remélem, hogy rezonál az emberekkel, akik megpróbálnak eligazodni az akadályok között a saját útjukon, mert ahogy Paulo Coelho mondta, „egy ember útja minden ember útja„.

A SANTIAGO bejelentése egy hónappal a legújabb EP-je, a CHOMP 2.5 megjelenése után érkezik. Azon a projekten Boi-1da, Alchemist, Havoc, 9th Wonder és mások produkciói szerepeltek hat számon keresztül.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés