Kövess minket

Stílus

Októberben jön a Sony saját VR sisakja

Később érkezik, mint a konkurencia, de legalább olcsóbb lesz.

Megosztva

Bejelentette a Sony, a PS4 konzoljához készített Playstation VR sisak megjelenési dátumát és bevezető árát. A készülék októberben jelenik majd meg (pontos dátum még nincs), és 399€ (kb 125 ezer Ft) lesz az ára.

[vembed youtube=”wZ57Cl3Nq6o” ]
Ez bőven olcsóbb a konkurenciánál, még úgy is, hogy a Sony nem csomagolja majd alapból a sisakhoz a Playstation kamerát (kb. 60€), ami sajnos szükséges lesz a működéshez. Emögött az állhat, hogy sokaknak már eleve megvan otthon a PS kamera, de biztosak vagyunk benne, hogy induláskor lesz majd olyan opció, amely mindkét eszközt tartalmazza majd. Ennek ellenére, a PS VR még mindig a legolcsóbb megoldás a virtuális videójátékok piacán, hisz nem kell hozzá brutálerős (és egyben brutáldrága) PC-t vennünk, csak egy PS4-et és biztosak lehetünk benne, hogy minden el fog futni akadozás nélkül.

[vembed youtube=”-GXvYexMoZY” ]
Az Oculus Rift és az HTC Vive lehet, hogy már most tavasszal megjelenik, míg a PS VR csak ősszel, de a Sony állítja: ez a plusz idő szükséges ahhoz, hogy erős és kiforrott játékokkal tudjanak majd előállni a megjelenés napján. Kiváncsian várjuk a három nagy versenyző közül ki lesz a befutó, talán a Facebook által pénzelt Oculus, vagy a mind közül legerősebb HTC Vive, esetleg a Sony mindenkit letarol az olcsóságával? Az év végéig megtudjuk.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés