Kövess minket

Hiphop

ONE FOR TINK – Támogatói estet tartanak Tinknek november 11-én

A lassú falu lakó Mulató Azték súlyos szívműtéten esett át, a Rootsban pedig összegyűlik az underground krémje a tiszteletére.

Megosztva

Forrás:

November 11-én, délután 5 órától veszi kezdetét egy támogatói est, amelyet a Mulató Azték tiszteletére, Tinknek – vagyis Balázsovics Mihálynak – tartanak, aki súlyos szívműtéten esett át.

A Slow Village-ben Balzac utca stílt hozó rappernek készülő esemény leírásából kiderül, hogy a felépüléséhez vezető út hosszadalmas és türelmet próbáló lesz, de a baráti köre igyekszik az általa hőn szeretett művészettel és zenével a legtöbbet tenni érte: Az este Tink támogatasáról, gyógyulásának, rehabilitációjának elősegítéséről szól majd. Belépő nem lesz, mindenki annyival tud majd hozzá járulni a felépüléséhez, amennyivel szeretne. Azt tudnotok kell, hogy a legkisebb is nagy segítség lesz ezen a hosszú úton. Ezért gyűlünk össze, ezért zenélünk, ezért gyűjtünk neki, ezért akarjuk, hogy itt legyetek mind, akik szeretitek és akik drukkoltok neki, akiknek Tink a műveszetével számtalan élményt, gondolatot, emléket adott.

A pesti élet elsőszámú hip-hop bárjává előlépő Roots lesz az est helyszíne, ahol mikrofon/lejátszók mögé fog keveredni a Slow Village, pHLaT, a Sör és Fű, Saiid, Gege, Oriza, az Anima Sound System, a Hipercsókák, Lusta Bítek, Zomblaze, Hanzee, Sonny Kraft, Wolfie, Ujjatlan Kabát.

A Facebook eseményt itt találhatjátok.

[vembed youtube=”nL6ac41b-Ak” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük