Kövess minket

Bulvár

Pénzbüntetést és büntetőpontokat kapott a száguldozásért LL. Junior és G.w.M.

Megosztva

Lezárta a rendőrség LL. Junior és G.w.M. gyorshajtásos ügyét, mindkét előadó pénzbüntetést és büntetőpontokat kapott.

Mint augusztusban írtuk, Junior egy videót osztott meg a közösségi oldalán, amin az volt látható, hpgy 100 km/h-s sebességgel hajt át a Petőfi hídon, miközben elhajt mellette egy másik autó, mire úgy reagál: „Ezek a BMW-sek, gyerekek! 130-cal, döbbenet! Ki ez?„. A BMW-ben G.w.M ült.

A rendőrség hivatalból eljárást indított, melynek hírére Junior úgy reagált, hogy inkább a füvescigit tekerőkre kéne lecsapni: „Széttárom a kezem azelőtt, miért nem indít a rendőrség eljárást azok ellen, akik folyamatosan marihuánafogyasztásról posztolnak. Azt nem értem. Én nem veszélyeztettem senkit, vállalom a felelősséget és a következményeket. Sajnálom a negligens magatartást, és továbbra sem áll szándékunkban gondatlan vezetésre buzdítani a fiatalokat

 A naphire.hu most megtudta, hogy az ügyet azóta lezárták és a büntetést is kiszabták. Mint a rendőrség közölte:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a megengedett sebesség túllépése miatt a két járművezetővel szemben fejenként 90 ezer forint közigazgatási bírságot, valamint 6-6 közlekedési előéleti pontot szabott ki, míg a vezetés közben kézben tartott mobiltelefonnal videózás miatt a jogszabályban rögzített húszezer forint pénzbírságot szabta ki, valamint három közlekedési előéleti pontot rögzített.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés