Kövess minket

Hiphop

Pogány Induló nem akarja rottyra rakni magát, ezért inkább visszább vesz a szerekből

Megosztva

Pogány Induló pár napja Ekhoe-val közös koncertet adott a Budapest Parkban, ahol többek közt két dal között a szerekkel való kapcsolatáról és az ebből fakadó problémákról is beszélt. Pogi elmondta, hogy visszább vesz az életmódjából, miután a családjával és a rajongóival is átbeszélte a dolgokat.

Június közepén a Blikk írta meg, hogy elmaradt Pogány Induló egyik felvidéki koncertje, miután pánikrohamot kapott és állítólag kórházba is került, ahol megvizsgálták, majd elengedték. Érthető, hogy ezután aggódtak érte a rajongói, most a BP Parkos koncertjén tiszta vizet öntött a pohárba és elárulta, leállt a cuccozással az egészségügyi para után.

Mostanában mennek rólam ilyen félig igaz, félig pletyka dolgok. Aki tudja mi történt velem, annak nem kell magyarázkodnom. Aki nem tudja, azt meg szeretném nyugtatni, hogy egyre jobban vagyok testvéreim, és nem lesz itt baj” – mondta, majd megköszönte a fanjainak a segítséget a tisztulás útján. „Tudjátok, hogy a báttya milyen életvitelt él, de beszéltem most a családommal, beszéltem sokatokkal a közönségben és arra a döntésre jutottam, hogy ez így nem mehet tovább. Imidzs az imidzs, nyomni kell az életet, de megpróbálok most egy kicsit visszavenni” – tette hozzá, amit a közönség hatalmas örjöngéssel hálált meg.

Beszámolók szerint amúgy habár kollab koncert volt, Ekhoe többet volt a színpadon, míg Pogány Induló sokszor lepihent a számok alatt/közt, ezért is jó döntés, ha nyugisabbra veszi a rap sztár létet, hogy fel tudjon töltődni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés