Kövess minket

Hiphop

Post Malone fun factek: fiatalabb, mint Justin Bieber és a Guitar Hero miatt kezdett el gitározni

Posty egy érdekességekkel teli hobbi csöves.

Megosztva

Forrás:

Post Malone épp a csillagos égig emelkedik a legújabb albumával, ami április 27-én jött ki és a Beerbongs & Bentleys címet viseli. Spotify rekordotokat dönt, miközben egyik kezében cigit, a másikban mindig egy Bud Light sört szorongat, ami egy basic középkategóriás nedűnek számít Amerikában. Annak ellenére, hogy a frizurájával és a megjelenésével jobban hasonlít egy ápolatlan amerikai prolira, mint egy több millió dollárt érő 22 éves srácra, a zeneipar a lábai előtt hever. A sikerektől viszont korántsem részegült meg, egy full földhözragadt kölyök benyomását kelti, akivel bármikor el tudnál cigizni vagy piálni – ez pedig a következő érdekességektől még inkább így érződik.

Fiatalabb, mint Justin Bieber

Lehet, hogy a hobbicsöves sztílóhoz elengedhetetlen szakáll és ápolatlan haj teszi – aminek Bieber jócskán híján van -, de meglepő tényként kezelném, hogy fiatalabb, mint Justin Bieber. 2 év köztük a korkülönbség, viszont Bieber már jóval korábban, 15 évesen betört a zenevilágba és máig kitörölhetetlen onnan.

Forrás:

Zenei karrierjét középsuliban kezdte

Ahhoz, hogy elkezdjen gitáron játszani, szükség volt a Guitar Hero nevű játékra, mivel Posty ott szeretett bele a hangszerbe. Ezután sem volt épp egyenes útja: be akart lépni a Crown the Empire nevű dallasi metalcore bandába, mint gitáros, de a válogatón elszakította a gitárjai húrjait, úgyhogy megmutatták neki a kijáratot. Lehet túlságosan is komolyan vette az elutasítást, mivel Malone meg sem állt Hollywoodig, ahová azzal a haverjával ment, akivel korábban Minecraftot streameltek Youtube-on. Egyetemre kemény 3 hónapig járt, amikor inkább felhagyott az egésszel és megindult Los Angeles felé a haverjával a zenei sikerre éhesen.
[vembed youtube=”IVLOa592jgk” ]

Nem kosárlabda kötődésű a művészneve

Bár sokáig járta a pletyka a netet – és elég kézenfekvő is lett volna, tekintve, hogy az első átütő sikere az Allen Iverson után megírt és kosárlabda szlenggel, játékos nevekkel teletűzdelt White Iverson volt -, hogy a legendás kosárlabdázó, Karl Malone miatt tette hozzá a polgári nevében is szereplő Post után a Malone-t – nem így volt. Austin Richard Post (merthogy ez a polgári neve) sokkal randomabb ennél: egy rap név generátorba beírva a nevét kapta meg a jelenleg is használt aliast.

Kultúrák találkozása

Malone számain érződik, hogy rengeteg műfaj ihlette: country, pop, hip-hop, rock, heavy metal. Az indie és rock bandákhoz állt a legközelebb, de a hip-hophoz is közel állt, hiszen adott ki anno saját mixtape-t is, Young and After Them Riches címmel. Ha bárki meghallgatja az albumait, lerí, hogy több felől kapta az ihletet. Nem hiába van egy Rockstar című száma, miközben olyan előadókkal működik közre, mint Quavo vagy 21 Savage.
[vembed youtube=”UceaB4D0jpo” ]

Igen, van barátnője

Ashlen Nicole Diaz Post Malone választottjának a neve, akivel úgy ismerkedtek össze, hogy a lány leszervezett neki egy fellépést. Annak ellenére, hogy már 2015 óta együtt vannak, keveset engednek a nyilvánosság elé. Egy-egy Insta vagy Twitter posztban megemlítésre, képre kerül a csaj, de közel sem élik a szerelmi életüket a kamerák kereszttüzében.

Forrás:

Imádja a drága cipőket

Post Malone annyira odavan a drága és luxus lábbelikért, hogy amikor tinédzserként a Chicken Express nevű étteremben dolgozott, az első dolog, amire költött egy kb. 200 ezer forint értékű Versace cipő volt.

A Bud Light hivatalos arca

Annyira eggyé vált Post Malone és a Bud Light, hogy már komoly együttműködésben vannak: nem elég, hogy reklámokat csinálnak vele és a hivatalos arca lett, de kapott egy hűtőt, amit rendszerint újratöltenek neki sörrel. Természetesen ezt full ingyen, hogy bármikor élvezhesse a Bud Lightokat, ha megszomjazna két szám megírása között.

Forrás:
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés