Kövess minket

Bulvár

Post Malone nyugtatja a rajongóit, hogy nem a drogok miatt fogyott le

Megosztva

Post Malone megelégelte, hogy az emberek a látványos fogyását a drogfogyasztásnak tulajdonítják, ehelyett új, karcsú külsejét a fellépéseknek és az egészségesebb életmód választásának tulajdonítja az „apai élet” közepette.

A rapper nemrég egy Instagram posztban foglalkozott a kérdéssel, miközben Európában turnézott, és biztosította aggódó rajongóit, hogy NEM kábítószerfüggő.

Mint írta: „Nagyon jól érzem magam a fellépéseken, és soha nem éreztem magam egészségesebbnek. Azt hiszem, az apai élet beütött, és úgy döntöttem, hogy felhagyok a szódával, és elkezdek jobban enni, hogy még sokáig itt lehessek ennek a kis angyalnak. A következő lépés a cigi és a sör„.

Természetesen Post a közösségi médiában terjedő pletykákra reagált, melyek arról szóltak, hogy drogok miatt fogyott le. Egy Twitter-felhasználó azt állította, hogy Post „nem néz ki jól„, és úgy gondolta, hogy a drogok „megviselik„. Egy másik rajongó azt tweetelte: „Post Malone drogozik? Hogyan fogyott le ennyit? Aggódom„.

Post Malone hirtelen jött és feltűnő fogyásáról februárban írtunk először. Az énekes azóta új kislemezzel jelentkezett, és mint a fenti posztjában megemlíti, készül az új album is.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés