Kövess minket

Hiphop

Rappelni kezdett a nő, aki arról ismert, hogy hajlakk helyett ragasztóspray-t használt frizura beállításra

Megosztva

Tessica Brown, vagy ahogy a világ megismerte, Gorilla Glue Girl visszatért. A nő, aki az év elején azzal került be a hírekbe, hogy véletlenül ragasztóspray-t fújt a hajára, amiről azt hitte, hogy hajlakk, most éppen rap karrierről álmodozik.

Brown februárban lett virális, miután TikTokon és Instagramon nagyot ment a videója, melyben arról beszélt, hogy kőkeményen odaragadt a fejbőréhez a haja, mert összetévesztette az extra erős, Gorilla Glue ragasztóspray terméket egy hajlakkal. Hogy ez pontosan miként sikerült, az máig talány, de a nő egészségéért sokan aggódtak, végig is követhette az internet a kálváriáját, ahogy kórházba kerül, és hosszú procedúra után tudják csak eltávolítani a fejbőréről a ragasztót.

Brown az eset megoldása óta nem hallatott magáról, de az azóta összegyűjtött több mint félmillió Insta követőt valahogy szórakoztatni kell, ezért most ledobott egy rap zenét, „Ma Hair”, azaz a „A Hajam” címmel. Talán nem lepődik meg senki, ha azt mondjuk, a trekk a beragasztózott hajáról szól. „Nem mozdul, nem mozdul a hajam” – rappeli Brown a refrénben, hogy aztán a verzékben kicsit old school flowban hadarja el a történteket. A TMZ úgy tudja, hogy Brown egy vendégelőadót is felkért a dalhoz, egészen pontosan Nicki Minaj-t szerette volna még a zenén hallani, de a rap sztár nem válaszolt a megkeresésre.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés