Kövess minket

Hiphop

Rapper nevek, amit át kellett volna még gondolni párszor, aztán gyorsan meg is változtatni

Komolyan gondolta valaki, hogy Deep Throat Thugnak fogja hívni magát?

Megosztva

Forrás:

Vannak rapper nevek, amik csak simán elcsépeltek: a rengeteg Lil és Young között már alig lehet kiismerni magunkat. Ha nem hiszed, hallgasd meg Masta Ace és Edo G. Little Young című számát. Akadnak egészen furcsák, mint például Waka Flocka Flame vagy épp Rae Sremmurdék is kegyetlenül be lehettek állva, amikor kitalálták, hogy az Ear Drummers kifejezést leírják fordítva és kész is a stage name. És akkor akadnak olyanok, akik totálisan elbaltázták a névválasztást és nem hiszem el, hogy nem volt egy haver a közelben, aki óva intette volna őket a használatától.


Tea Bag Boyz
: amerikában a tea bagging kifejezés a magyar filterezéssel egyenlő, tehát amikor egy másik ember szájába helyezzük a herezacskónkat.
Peanut Butter Wolf: mogyoróvajas farkas….
Tity Boi: ez egyébként 2 Chainz korábbi rapper neve és szívből köszönjük, hogy váltott a csöcsös srácról.
Deep Throat Thug: a teljes képhez hozzátartozik, hogy a mélytorkos gengszter egy brit, női battle rapper, de akkor sem tudom feldolgozni ezt a nevet. Viccesebb lett volna egy nagydarab brooklyni afroamerikai férfi, akit így hívnak, de úgy látszik ennyire senki sem hülye.
Vanilla Ice: azért az Ice Ice Baby megalkotója is elég bátor volt, amikor egy leginkább feketék által dominált műfajban megjelent ilyen névvel, ráadásul a ’90-es évek elején. Nem csoda, hogy Suge Knight állítólag kilógatta egy hotel erkélyről egy kisebb nézeteltérés miatt.
Suga Free: a kaliforniai rapper elég sikeres volt, de nem valószínű, hogy a cukormentes nevének köszönhetően.
Slim Jesus: az egyszámos sztárt nagyon keményen megalázták az egyik koncertjén. A közönségből valaki felment a soványka, 18 éves, fehér „gengszterrapperhez”, elvette tőle a mikrofont és azt mondta: „Támogassátok az igazi hiphopot.” Majd ránézett a sovány Jézusra és egy ribancozással zárta a momentumát, hogy utána lekísérjék a színpadról a kellemetlenkedőt. Ironikus, hogy azért ment fel, hogy a real hiphop támogatására hívta fel a figyelmet, de ezért ki kellett fizetnie a koncertjegyet, így támogatva a fake hiphopot.
Shorty Shitstain: egy másik érdekes nevű rapperhez köthető, Ol’ Dirty Bastardhoz. Bár ODB igazi legendává vált a Wu-Tang révén, Shitstain nem emelkedett olyan magasra. Talán ha nem kis szarfolt néven akar betörni a hiphopba…
69 Boyz: a srácok állítólag azért választották a 69-es számot, mert mindannyian 1969-ben születtek, de elég nehéz elvonatkoztatni a szexuális beütéstől.
Busdriver: a buszsofőr nevet választó kaliforniai rappernek 10 stúdió albuma is van, ami megsüvegelendő teljesítmény. Ugyanakkor simán tudott volna valami kreatívabb nevet is választani, de az eredmények magukért beszélnek.
Blaze Ya Dead Homie: szívd el a halott spanod… Enyhítő körülmény, hogy egy reinkarnálódott bandatag személyét veszi fel, amikor rappel és egész sok cucca jelent meg.
Skinhead Rob: skinheadnek nevezni magad a hiphopban elég nagy öngól, még akkor is, ha egy rap rock bandád van.
Wee Papa Girl Rappers: a brit, női rapper duó az 1980 évek volt sikeres, a nevük viszont igencsak furcsán hat.

Meg kell még említeni néhány olyan nevet is, akik ugyan mára legendák, mégis könnyű viccelődni a nevükkel. Ice Cube például egy sor, hűsítő italhoz köthető poénnál bevethető, például a jeges teáknál – téged nézünk Ice-T. A punchline-ok koronázatlan királya Big L is megér egy említést, mivel hiába származik az „L” a polgári nevéből, a Lamontból, könnyű a szlengben oly sokat használt vereségre (Loss) asszociálni. Továbbá Birdman és a jellegzetes madárhang utánzása is könnyű célpont, ha viccelődésről van szó.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés