Kövess minket

Pop

Rihanna az új dalát adja majd elő a 2023-as Oscar-gálán

Megosztva

Többeknek feltűnt, hogy Rihanna kihagyta a Super Bowl félidei showjából a legújabb, “Lift Me Up” című dalát, most kiderült, hogy okkal tette, ugyanis az idei Oscar-gálán fogja azt előadni.

Rihanna március 12-én lép majd színpadra az Oscar-díjátadón, performanszának pedig az lesz a pikantériája, hogy a Fekete Párduc 2 balladáját Oscar-díjra is jelölték.

Nem az énekesnő az első, aki egy naptári évben egyszerre lép fel az Oscar-díjátadón és a Super Bowl félidei show-ján. Phil Collins 2000-ben mindkét nagyszabású fellépésen fellépett, bár nem ő volt az akkori félidei show egyedüli headlinere, hanem egy több előadóból álló csomag része, amelyben Christina Aguilera, Enrique Iglesias és Toni Braxton is szerepelt. Collins a Tarzan című dalából a „Two Worlds” című dalt adta elő a Disney által gyártott félidős showban. Két hónappal később, március 26-án Collins az Oscar-gálán adta elő a „You’ll Be in My Heart” című dalt, szintén a Tarzanból. A dal (amelyet Collins maga írt) el is vitte az Oscar-díjat.

Rihanna amúgy terhes második gyermekével, aki reményei szerint egy kislány lesz. A hírt a félidei show során közölte a világgal, méghozzá úgy, hogy megmutatta a pocakját, mely vélhetően az Oscar-gálára méretében is nagyobb lesz.

(Billboard)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés