Kövess minket

Aztaa

Rihanna badass momentumai

Bad Girl Riri bármit megtehet és senki sem bánja!

Megosztva

Forrás:

Rihanna az évek alatt bebizonyította, hogy bármikor le tudja kapcsolni a paparazzókat és a riportereket a tekintetével, gálákon lopja el a show-t csak azzal, hogy megjelenik, a social media jelenléte pedig egy külön fejezet a Bad Girl Riri alteregójának. Ha Beyoncé számít jelenleg a legfontosabb női hangnak a zeneiparban, akkor Bad Girl Riri az ő badass változata, aki ugyan foglalkozik a társadalmilag is fontos dolgokkal, de bármikor rágyújt egy bluntra egy fesztiválon, ha úgy tartja kedve. Összeszedtünk párat azon esetekből, amikor Rihanna leszarom-szintje az egeket verdeste.

Fedetlen mellekkel egy divatgálán

Amikor 2014-ben megjelent a CFDA gálán, ledöbbentette a közönséget: egy full átlátszó ruhában jelent meg, a mellei pedig totál kilátszódtak. A ruha különlegességét az adta, hogy kb. 230 ezer (!!!) Swarovski kristályból készült és semmi másból, így érthető, hogy nem fedett annyit a földig érő darab. Amikor a riporterek a ruháról kérdezték jött a legrihanásabb válasz: „Zavarnak a melleim? De hát fedve vannak… Swarovski kristályokkal!”

Forrás:

Élőben tért ki Drake csókja elől

Rihanna és Drake kapcsolatáról oldalakat lehetne írni, viszont volt egy momentum, amikor RiRi csúnyán beleültette a hintába a torontói rappert. Ez a 2016-os VMA gálán volt, amikor Drake épp Rihannát konferálta fel egy nagyon szívmelengető (és sokszor már túlzottan is romantikával csepegő) monológgal, hogy aztán a díjat átadva megpróbáljon egy csókot kicsikarni tőle – legalábbis a videókon nagyon úgy tűnik. Aha, viszont Rihannát egy Drake sem kaphatja le csak úgy, több hónapos kapcsolat ide vagy oda. Hogy tényleg egy csókot próbált-e be Drake, kérdéses, de a végeredmény egy kínos ölelés lett, és a szituból az énekesnő jött ki győztesen.
[vembed youtube=”_UEiwkbj7OU” ]

Pénzköteget vágott a BET producerének arcába

A 2015-ös BET gálán épp egy egyperces teasert akart bemutatni a Bitch Better Have My Money videójához, ám mielőtt színpadra lépett volna, megállította a műsor producere. Ezután látszik, hogy valami nem stimmel, Riri-vel összeszólalkoznak, aki ezután egy köteg pénzt vág az arcához, miközben fejet felszegve kisétál a színpadra. A BET később azt írta, hogy megrendezett volt az egész, más forrás arról számol be, hogy nem engedték neki, hogy elszórja a köteg pénzt a színpadon, van aki pedig azt olvasta le Riri szájáról a pénzdobálás előtt, hogy „Na pont ezért nem jövök a kibaszott BET-re!”. Hiába volt megrendezve, akkor is boss move.

[gif]https://media.giphy.com/media/l46C7mUzRAca62Rtm/giphy.gif[/gif]

Radabelt a nézőre az NBA nagydöntőn

Rihanna nagy LeBron James fan hírében áll, így amikor a 2017-es NBA nagydöntőben ismét egy Cavs vs. Warriors párharc vette kezdetét, egyből a pálya melletti székeken termett. Egy sikeres Cavs támadás után az oldalvonal mellett fejet hajtott a Király, LeBron James előtt, ám az örömét picit árnyalta, hogy egy Warriors drukker rászólt, hogy üljön le. Nem volt jó ötlet. Rihanna konstatálta a dolgot, megnézte magának a tagot, majd egy jól irányzott dabbel válaszolt vissza a fannak.

[twitter]https://twitter.com/World_Wide_Wob/status/870481182504497152[/twitter]

Mindig van idő egy kis bódulásra

Rihanna is csak ember, nem veti meg a földi örömöket, így a pia és a fű is nagy barátja lett az évek alatt. A 2017-es Grammy átadóra például egy csillogó flaskával érkezett, amit a legtermészetesebb módon húzott meg a műsor közben.

[instagram]BQcWcX8goX-[/instagram]
Máskor épp a medencéjében chillezett a flamingós matracán, amikor kibillent az egyensúlyából és beleesett a vízbe. Ennek ellenére a kezében lévő pohár bort a lehető legmagasabbra tartotta, hogy még egy csepp sem folyjon ki. Prioritások!
[twitter]https://twitter.com/RihSnapchat/status/738111205441691650[/twitter]
A füvet sem veti meg: a 2012 Coachellán került ki egy fotómontázs róla és a testőréről. RiRi a testőre nyakában van és a férfi fején tekeri meg épp a cigit.

Forrás:

De az is egy zseniális pillanat volt, mikor lesifotósok készítettek képeket az egyik lazulásáról, a fotók között pedig egy olyan is szerepel, amin úgy bámulja az énekesnő a cigit, mintha élete szerelmével szemezne.

Forrás:

Gucci Mane mémmel oltotta be a súlyán gúnyolódókat

Mikor tavaly nyáron RiRi felszedett egy pár plusz kilót, a mindig élelmes Instagram kommentszekció azonnal szembesítette ezzel a ténnyel, jöttek a dagizások, és a hasonló beszólások. Rihanna egy tökéletes Gucci Mane mémmel válaszolt a billentyűhuszároknak: „Ha nem tetszem 2007-es Gucci Mane-ként, nem érdemelsz meg 2017-es Gucci Mane-ként„. 
[instagram]BU95z_zj0_8[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés